Stars

Prepoznaješ li ovu zvijezdu u mlađim danima?

Ovo kao da je priča o ružnom pačetu i prekrasnom labudu jer kasnije se premetnula u jednu od najljepših žena Hollywooda...

Riječ je o Juliji Roberts, jednoj od najljepših žena Hollywooda, ali i svijeta. Tako barem tvrdi magazin People koji svake godine objavljuje listu najljepša žena i najljepših muškaraca svijeta, a njemu se vjeruje. Dapače, People joj je tu titulu dodijelio (i) prošle godine dok je glumici bilo 49 godina, a to je ukupno bio peti put da je primila to priznanje. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber "Jako sam polaskana" rekla je glumica koja je inače i ambasadorica beauty brenda Lancôme. "Počet ću se već pomalo sramiti. No zasad, samo nastavite s laskanjem". Robertsova je imala samo 23 kad se prvi put pojavila na naslovnici World's Most Beautiful izdanja 1991. "Imam li dovoljno godina da budem među tako popularnim ljudima o kojima se glasa?" pitala je tada.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 Glumica se na toj naslovnici pojavila još 2000., 2005. i 2010., no unatoč tome više je puta priznala da je u mladosti patila od pomanjkanja samopouzdanja. Pogledamo li njezinu sliku iz školskih dana, sigurni smo da je od druge djece čula i riječi tipa "cvikerašica" i "zubata".

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

A pogledajmo je danas... Prekrasna i u 50-oj... A možemo slobodno reći da izgleda bolje nego ikad. Prije mjesec dana kad je otvorila svoj Instagram profil, Julia je objavila sliku sebe i pozdravila online svijet. Danas je za svoju boju kose odabrala plavu koja joj jako dobro stoji. A naravno, tu je i osmijeh po kojem je najpoznatija. 

Možda vas zanima Zaviri! Julia Roberts je (konačno) na Instagramu! Rubrika Stars Stars
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0