Stars

Zaviri! Julia Roberts je (konačno) na Instagramu!

Zgodna žena Julia Roberts, koja je godinama zazirala od svih društvenih mreža, pokleknula je poput većine smrtnika i priklučila se Instagramu

Nikad nije objavila jedan jedini Facebook post, niti je ikad tweetala ili imala Instagram profil. Sve do sad! Bez posebne najave, hypea, booma, oskarovka Julia Roberts se pridružila Instagram zajednici. Ispod profila joj ostavila jednostavan opis - Čovjek, a za sada ima dvije slike. Popularnu glumicu je za sada zapratilo preko pola milijuna pratitelja, a ona - očekivano - ne prati nikoga. 

 

🥑👭🥑 @theresetsocial

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Prvi post je bio jednostavan i tako u Julijinom stilu. Sjela je prekriženih nogu ispod drveta na livadu i napisala "Hello", a drugi post je više u stilu pravog celebrityja. Jako usmjerenog na prirodu i ljepotu življenja celeba, naravno. Fotografirala se sa svojom prijateljicom i stilisticom Elizabeth Stewart, a usput malo promovirala svoj omiljeni brend minimalističke odjeće The Reset. Crno bijelu fotografiju na kojoj obje dame nose T-shirte zabavnog natpisa (Ne možeš svakoga usrećiti, nisi avokado) je već lajkalo gotovo 150 000 ljudi. 

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

No, iza ove vesele vijesti stoji veće pitanje - kako to da danas, u ljeto 2018. godine kada Instagram više niti nije neka novost, je Julia Roberts baš odlučila stvoriti profil na toj društvenoj mreži? Je li je zaslijepio broj pratitelja koji ima njezina nećakinja Emma Roberts, omiljena osoba Instagrama, je li joj bračni život u krizi, želi li zarađivati na ovaj moderni način, prati li u stopu kolegice Jennifer Garner i Nicole Kidman možda? 

Kako ne bismo nagađali i kreirali teorije urote, prokopali smo po njezinim starijim intervjuima i našli neka mišljenja vezana za društvene mreže.

Za magazin Marie Claire 2013. godine glumica je o društvenim mrežama rekla sljedeće: "Društvene mreže su poput šećerne vate. Izgledaju tako privlačno i kada ih vidiš, ne možeš im odoljeti, ali na kraju tu prsti ostanu ljepljivi...". U istom intervju je izjavila da nikad sama sebe ne googla. I E! News je dobio iste godine Julijinu izjavu vezanu za društvene mreže (čitaj: te godine su sve društvene mreže postale još integriranije i više su počele naginjati javno dostupnoj agenciji za uhođenje što poznatih što manje poznatih): "Mogla bih kolabirati od korištenja društvenih mreža. Ta anonimnost društvenih mreža potiče ljude da jako sigurno i anonimno šire mržnju. Ja više volim old school borbu šakama, ako već postoji neki bijes među ljudima".

Iako smo sretni što omiljena nam glumica konačno ima profil za koji se šuška kako će sama voditi i na kojemu će dati potpuni i privatni uvid u svoj život, ima ipak catch: glumica je zabranila komentare ispod svojih postova, pa nećeš moći svojim prijateljima tagirati Julijine slike. No, nadamo se da će glumica divnog osmijeha biti manje tvrd orah s vremenom...

I za kraj jedno pitanje? Što misliš, koga će prvog zapratiti?  Ne, George Clooney nema Instagram (još). 

 

Photo: Instagram

Komentari 0