Stars

Prepoznaješ li ovu djevojčicu? Danas ima 31 godinu i uspješna je glumica

  • Možeš li pogoditi tko je djevojčica s fotografije? 
  • Radi se o jednoj od glavnih likova serije "Moderna obitelj" u kojoj glumi površnu Haley Dunphy - Sarah Hyland
  • Danas 31-godišnja Sarah od svoje četvrte godine je posvećena glumi

Dobitnici Oscara, Marvelovi superheroji, TV zvijezde komedija i jedni od najvećih negativaca Ratova zvijezda imaju ovo zajedničko - započeli su u kultnoj NBC-jevom seriji "Zakon i red" koja se i kod nas prikazivala dugi niz godina. Rane glumačke korake tamo su napravili Bradley Cooper, Idris Elba, Jennifer Garner, Kerry Washington... Među njima je i ova djevojčica, koja je danas poznata glumica; Sarah Hyland. Sarah Hyland gledali smo na malim ekranima više od desetljeća zahvaljujući ulozi Haley Dunphy u "Moderoj obitelji". U "zakonu i redu" pojavila se od 2001. do 2009. godine četiri puta, u različitim ulogama.

Možda vas zanima Gdje su danas glumci iz serije "Moderna obitelj"? Neki izgledaju sasvim drugačije Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Glumica Sarah Hyland

Moderna obitelj bila je njezina prva komedija, i najveći uspjeh - zahvaljujući njoj danas može birati uloge. "Bila sam u industriji 14 godina, i sve što sam ikada radila bile su kriminalne ili dramske emisije, bilo da se radilo o ubojstvu nekoga ili da sam previše ružna da bih izgubila nevinost. Nisam radila puno smiješnih stvari. Sve je to bilo vrlo, vrlo ozbiljno dramsko djelo. Tako da sam ponosna na sebe što sam odvojila vrijeme za proučavanje ovih nevjerojatnih glumaca s kojima sam imao privilegiju raditi tijekom proteklih 11 godina", rekla je Sarah o svojoj ulozi u "Modernoj obitelji".

Što se njenog lika Haley tiče, mislila je da je duhovita, ali nije imala previše sličnosti s njom. Jedini put kad se stvarno povezala s Haley bila je epizoda u kojoj nije dobra u kuhanju", otkrila je jednom prilikom 31-godišnja Haley. Posebice pamti početak devete sezone u kolovozu 2017., jer je to bio i početak veze za nju i njezinog zaručnika, Wellsa Adamsa.

Bio je slatki dječak, a pogledaj kakve je mišiće danas nabacio Luke Dunphy iz Moderne obitelji

Hyland i Adams zaručili su se 2019., gotovo dvije godine nakon što su prohodali. Trebali su se vjenčati u ljeto 2020., no odgodili su vjenčanje zbog pandemije. A ako će morati ponovno odgoditi vjenčanje, uvijek postoji plan B. "Ako se ne vjenčamo, onda ćemo jednostavno pobjeći" rekla je nedavno kroz smijeh. "Mislim da on to ni ne zna. Samo ću mu to reći. Samo ćemo odletjeti u Grčku! Imati mali odmor, vjenčati se."

Od svoje četvrte godine cijeli Sarahin život je bio okružen poslom. To je sve na što se ikada željela usredotočiti. "Dakle, dok jedva čekam da glumim i produciram još nešto, sada se moj život sastoji od toga da budem sigurna, ostanem kod kuće, ostanem zdrava, ostanem kreativna i učim nove stvari. Možda ću ponovno naučiti francuski. Veselim se i što ću naučiti voziti bicikl - ali, naravno, ako želim ostati zdrava i ne ozlijediti se, možda ću pričekati dok ova pandemija ne prođe", rekla je. 

Sofia Vergara fotografirala se potpuno gola proslavljajući 'Nacionalni dan kave' Možda vas zanima Slavimo Dan kave, a Sofia Vergara proslavila ga je fotografiravši se potpuno gola Rubrika Stars Stars
 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0