Stars

Poznati: Koliko novca izdvojiti za božićne darove djeci?

Razmišljaš li već o božićnim poklonima za klince? I koliko je u redu potrošiti? Pitali smo poznate osobe koliki su budžet oni namijenili za dječje darove ovog Božića

Prva adventska svijećica nije još bila niti upaljena, a moj mali je doma proučavao kataloge s igračkama i danonoćno križao, zaokruživao i birao darove koje želi ispod bora za Božić. Njega očito nije briga za leđa Djeda Mraza jer tu količinu stvari koje on želi opteretila bi i Arnolda Schwarzeneggera u naponu snage, a kamoli ne starog djedicu... A tek novčanik mamice i tatice?! Zavidim onim roditeljima koji s osmjehom na licu kažu kako su im djeca tako skromna da pod borom žele samo čokoladu!  Molim?! Ima li kakva emisija 'Mijenjam djecu' pa da mi na božićno jutro pod borom mirno sjede dva malena anđela koja kada vide čokoladu umotanu u blagdanski papir otpjevaju pjesmicu zahvale i zaključe kako je darivanje prošlo super? Već zamišljam tamo neke sretnike kojima bi moje dijete kopalo po darovima tražeći najveći, misleći da je baš taj za njega. I ne samo taj, treba ih biti najmanje pet - što većih, dakako.
Ovoga je Božića na slatkim mukama voditeljica Marijana Batinić. Naime njezina malena Ena želi nešto, hm, jako neostvarivo. Ima li poznata mama dovoljno mašte, ili novca da joj želju i ispuni?!

 | Autor: Instagram Instagram
"S obzirom da je Ena poželjela pravi vlak, ne znam kako ću joj uopće ispuniti želju! Pokušala sam provući vlakić na baterije koji je oko 100 kuna, ali nije prošlo. Inače nisam sklona pretjerivanju jer je Eni najdraži dar čokolada, pogotovo zato što ne može u svakoj trgovini kupiti čokoladu sa sojinim ili rižinim mlijekom. Na kravlje je, nažalost, alergična", kaže Marijana.

Pjevačica Žanamari Perčić ne strepi od blagdanskog darivanja, jer njezina Gabica, kaže, ne može čekati, pa joj kupi sve odmah!
 | Autor: Instagram Instagram
"Nisam tip koji krene ludovati za božićnim poklonima. Pokloni i poanta Božića mi nemaju veze jedno s drugim. A Gabici kupim sve što poželi. Ona je još premala da shvati novčanu vrijednost stvari. Neki dan sam joj htjela kupiti najveći balon jednoroga jer obožava balone i taj je koštao oko 100 kuna. Ali ona je rekla NE! i izabrala si maleni balon s princezom za 50 kuna. Tako da zapravo ja ne planiram njezine poklone nego joj pokažem što sve postoji, a ona izabere što želi. Nemam neki budžet za to blagdansko darivanje. Ne postoji  ograničenje. Ako Gabi do Božića vidi nešto što joj se sviđa dobit će to taj tren, nećemo čekati Božić. Meni čak malo ide na živce to božićno darivanje, volim darivati kada ja to poželim, a ne jer je netko odredio datum. Ali kupovati poklone jer se rodio Isus ne mogu shvatiti! Koncept slavljenja Isusa mi nema veze s poklonima. Možda kada moja kći bude starija i okolina je bude uvjerila da to ima veze jedno s drugim i kad me pita što će dobiti za Bozić, počnem razmišljati o iznosu koju ću potrošiti na dar", rekla je Žanamari. 
 

A evo što na tu temu imaju reći roditelji Lana Klingor Mihić i Ante Mihić - pogledaj u videu: 

 

 

Photo: None

Komentari 0