Stars

Poznate zvijezde koje su bile na rubu smrti: Jednog slavnog glumca skoro je pojeo morski pas

  • Automobilske nesreće, opasne situacije na setu, vožnje preko ledenog jezera.. Popis nesretnih događaja koje su zadesili svjetski poznate zvijezde je poduži
  • Leonardo DiCaprio, Johnny Depp i Isla Fisher su samo neki od slavnih koji su pogledali smrti u oči
  • Mnoge od ovih dramatičnih situacija poznatih zvijezda dugo nisu bile poznate javnosti...

Smrt je normalna životna pojava koju ne može izbjeći nitko od nas pa čak ni bogati i slavni. Okej, oni možda imaju više novaca od nas 'običnih ljudi' pa ju ponekad mogu samo odgoditi skupim lijekovima i tretmanima, ali onim iznenadnim situacijama nekada ne uspiju pobjeći. Mi danas ipak nećemo izvlačiti 'crnjake', već otkriti neke dramatične situacije u kojima su se našle slavne svjetske zvijezde, a iz kojih su uspjeli izaći žive glave.

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda

Ellie Goulding

Poznata engleska pjevačica je zajedno sa svojim fotografom skoro poginula 2016. godine prešavši automobilom po smrznutom norveškom jezeru. Led je popucao, a oni su se počeli utapljati. Naposlijetku su morali iskočiti kroz krov automobila u jezero temperature od oko -25 stupnjeva. 

Owen Wilson

Prije 12 godina Owen Wilson si je pokušao oduzeti život. Brat Luke Wilson ga je pronašao prekrivenog krvlju i u stanju potpune zbunjenosti. Tada je imao 38 godina, a život si je pokušao okončati kombinacijom pilula i rezanjem žila na zapešću.

 | Autor: profimedia profimedia

Ozzy Osbourne

Legendarni se pjevač za života nekoliko puta približio smrti - uglavnom od predoziranja. Međutim, 2003. godine je u vožnji quada smrti doslovno pogledao u oči, a što je najironičnije, pritom je bio potpuno trijezan. Zadobio je slomljenu ključnu kost, osam slomljenih rebara te oštećeni kralježak u vratu. Izjavio je: "Prokleta stvar me skoro ubila. Ja sam sretan što sam danas ovdje, a da nisam mrtav ili paraliziran".

Leonardo DiCaprio

Leo je ni manje ni više nego preživio napad - morskog psa. Taj se incident dogodio 2006. godine tijekom podvodne ekspedicije u Cape Townu. Glumac je hranio veliku bijelu psinu u kavezu, a veliki je val prevrnuo kavez te je morski pas s polovicom tijela uletio u njega. Leo se panično spustio na dno kaveza dok ga je velika bijela psina pokušala ugristi. Mi smo se naježili, a ti?

Možda vas zanima Na odjeću, hranu, a netko i na auto - naše zvijezde otkrile na što su potrošile prvu zaradu Rubrika Stars Stars

Sylvester Stallone

U filmu "Rocky 4", Balboa pobjeđuje Ivana Draga, ali u stvarnom su životu stvari bile malo drukčije. Naime, Sylvester je htio da scene tučnjave izgledaju što realističnije pa je tjerao Dolpha Lundgrena da ga udara što jače. No, jedan je udarac bio koban. Lundgren ga je svom snagom udario u prsa i zamalo ubio. Stallonovo je srce udarilo o prsnu koš i počelo oticati. Sva sreća pa je tim liječnika brzo reagirao, a Stallone je proveo par tjedana na intenzivnoj njezi.

 | Autor: Instagram/@leonardodicaprio_74 Instagram/@leonardodicaprio_74 Drew Barrymore

Drew Barrymore je otkrila da je 2017. skoro umrla na snimanju serije 'Santa Clarita Diet'. Tijekom scene u kojoj je morala skočiti kolegi na leđa, poskliznula se i snažno udarila glavom o beton. Hitna je odmah dojurila na set i odvezla ju u bolnicu. U bolnici su je zadržali na promatranju čak 48 sati, a poznata je glumica to iskustvo opisala kao 'je*eno zastrašujuće'.

kuća Jamie Dornan Možda vas zanima Zaviri u 3 milijuna vrijednu vilu Jamieja Dornana, zvijezde "50 nijansi sive" Rubrika Life&style Life&style

Tracy Morgan

2014. godine vozač kamiona je udario u kombi u kojem je bio poznati glumac, Tracy Morgan. Tracy je zadobio teške ozlijede i usmrtio jednog od pisaca scenarija za komedije, Jamesa McNaira. Morgan je pritom zadobio traumu mozga, slomljenu nogu i rebra. Proveo je više od mjesec dana u bolnici.

Johnny Depp

Johnny Depp je otkrio kako je umalo izgubio život na snimanju filma 'Usamljeni osvetnik'. U jednoj je sceni skliznuo sa sedla i nastavio jahati ispod kopita konja u punom galopu. Ova potencijalno smrtonosna situacija ga je ipak poštedjela te se Johnny uspješno izvukao s lakšim ozljedama.

 | Autor: Instagram/@depphead.forever_ Instagram/@depphead.forever_

Isla Fisher

Još jedna nezgoda na setu zadesila je i simpatičnu crvenokosu glumicu Islu Fisher. Isla se iskreno prepala za svoj život tijekom jedne scene u filmu 'Majstori iluzije'. Uspaničila se kad su se lanci međusobno zapleli za vrijeme njezina podvodnog trika. Scena je zahtjevala od glumice da očajnički lupa po staklenim zidovima kako bi scena izgledala realistično. No, ona je zapravo lupala jer nije mogla disati. Na svu se sreću tijekom nekog vremena uspjela osloboditi i izroniti iz vode. Pa onda neka još netko kaže da je posao glumaca lak!

Ryan Reynolds

Kao tinejdžer, Ryan je s grupom prijatelja učio za licencu za letenje padobranom. Nakon par uspješnih skokova, jedan je bio umalo koban. Naime, padobran mu se nije htio otvoriti te je počeo silovito padati prema tlu. Svoje gotovo smrtno iskustvo je podijelo u showu Jimmyja Fallona u kojem je otkrio da ga je bilo strah povući rezervni padobran iz straha da se ni on neće otvoriti. Na svu sreću, on mu je ipak spasio život.

Možda vas zanima Prezabavno! Pogledaj kako su Brad Pitt, Sandra Bullock, Taylor Swift i druge zvijezde izgledale na maturalnoj Rubrika Stars Stars

George Clooney

George Clooney je svojevremeno izjavio da obožava vožnju skuterima po Italiji. No, upravo ga je ta aktivnost umalo koštala glave. U ljeto 2018., Clooney je imao gotovo smrtonosnu nesreću skuterom. Prema lokalnom izvješću, automobil mu je presjekao put te su se sudarili. Pritom je Clooney "skočio" 6 metara u zrak od siline udarca te preletio automobil koji ga je pogodio. Imao je sreće pa je prošao samo s ogrebotinama i modricama.

Travis Barker

Tragična avionska nesreća 2008. godine u Južnoj Karolini je odnijela živote četiriju osoba. Naime, zrakoplovu se navodno probušila guma te onemogućila slijetanje aviona. Među preživjelima je bio i bubnjar grupe Blink 182, Travis Barker, koji je zadobio teške opekline koje, na sreću, nisu bile smrtonosne. Pilot, kopilot, zaštitar i osobni asistent Travisa su odmah poginuli. Barker je završio na 16 operacija koje su uključivale mnoge transplatacije kože i transfuzije krvi. 

50 Cent

2000. godine dok je sjedio u prijateljevom autu, drugi se auto dovezao pored njihova i počeo ispaljivati metke. Točnije, njih 9. Poznati je reper i poduzetnik bio pogođen u ruku, dlan, obje noge, prsa i lijevi obraz. Metak na lijevom obrazu mu je prouzročio trajno natečen jezik što mu je za posljedicu promijenilo i glas. Komadić metka mu je ostao u ustima jer su liječnici zaključili da bi njegovo uklanjanje donijelo više štete nego koristi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0