Stars

Na odjeću, hranu, a netko i na auto - naše zvijezde otkrile na što su potrošile prvu zaradu

  • Prvi posao i prva plaća ostaju nam doživotno u sjećanju bez obzira na to o kakvoj je vrsti posla riječ
  • Naši celebovi prisjetili su se svoje prve zarade i otkrili su nam na što su je potrošili 
  • Jedan glumac priznao je da si je čak kupio auto uz malu nadoplatu, dok je splitska glumica novac potrošila na čašćenje prijatelja

Prvu plaću mnogi od nas pamtit će do kraja života neovisno o tome je li riječ o studentskom, honorarnom ili "pravom" poslu. S obzirom na to da je plaću puno lakše potrošiti nego zaraditi, zanimalo nas je sjećaju li se naši celebovi na što su potrošili svoju prvu zaradu. Otkrili su nam je li to bilo na garderobu, dobar provod, životne troškove, gadgete ili nešto slično. 

Doris Pinčić Rogoznica, televizijska i radijska voditeljica i glumica

"Prvu plaću dobila sam kada sam imala negdje 16 godina, bila sam drugi ili treći razred srednje škole. Radila sam u turizmu. Mislim da sam se opremila za školu. Kupila sam si sve novo. Do tada sam uvijek imala nešto posuđeno od rođakinja, a mislim da sam si tada prvi put kupila sve novo za školu."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Lejla Filipović, bivša miss Hrvatske

"Iskreno se ne sjećam, davno je to bilo. Prvo posao bio je u jednom dućanu u Dubrovniku. Pretpostavljam da sam plaću potrošila na nešto od garderobe ili kozmetike."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Ana Gruica Uglešić, glumica

"Prvi honorar imala sam sa 15 godina. Financirala sam si odjeću zahvaljujući modnim revijama. Mislim da sam si baš prvo kupila Adidas tenisice. A prvu pravu plaću dobila sam 2009. godine i potrošila sam je na čašćenje prijatelja (ha-ha)."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Igor Mešin, glumac i televizijski voditelj

"Jooj! Koliko se sjećam, nešto sam novca još nadodao i kupio si svoju prvu peglicu (auto)."

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Anita Dujić, manekenka i dekoraterka seta

"Tada imala nekih 15 godina i nosila sam jednu reviju. Od honorara sam si kupila Vogue mačkaste naočale s crvenim staklima. Kupila sam si još i mobitel koji je tada tek izašao. Mislim da je bio Alcatel. Davno je to bilo (ha-ha). Bio je to prvi mobitel da nije "cigla". Bio je puno manji."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝔸𝕟𝕚𝕥𝕒 • 𝔻𝕦𝕛𝕚𝕔 (@anita__dujic) on

Ivana Mišerić, radijska voditeljica

"Zapravo, nemam pojma! Nisu to bili neki veliki novci, nešto sitno. Ali mislim da je otišlo na odjeću, cipele, šminku, CD, klopu, cugu... Tada sam bila vrlo mlada, imala sam 18 godina pa je vjerojatno otišlo na takve neke stvari."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Pamela Ramljak, pjevačica

"To je bilo u srednjoj školi. Radila sam vokalnu tehniku zboru u umjetničkoj gimnaziji u Dubrovniku. Budući da sam išla na solo pjevanje, profesor me pitao bi li vodila zbor, odnosno upjevavanje, jednom tjedno i ja sam pristala. Mislim da sam za to dobivala nekih 250 kuna po satu, a imala sam četiri sata mjesečno. Sjećam se kada sam dobila tih prvih tisuću kuna da sam otišla u jedan butik na Stradunu i kupila si hlače i košulju. Sa 17 godina garderoba mi je bila najvažnija (ha-ha)."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Amar Bukvić, glumac

"Uh, to su bili studentski dani... Mislim da sam onda napunio frižider roditeljima. Tada sam radio na Akademiji neku dječju studentsku predstavu preko student servisa."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic) on

Renata Sopek, televizijska voditeljica

"Imala sam 16 godina i radila sam kao hostesa na Velesajmu kod obiteljskih poslovnih partnera. Tada smo svi, uz školu, radili jer su roditelji željeli da steknemo radne navike. Skupilo nas se nekoliko iz društva i otišli smo u Graz kupiti neke komade odjeće i obuće. Bili smo jako ponosni na sebe što smo sami nešto zaradili i priuštili si."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

Andrea Andrassy, kolumnistica

"Joj, ne sjećam se! Kada sam imala 16 godina, radila sam honorarni posao u banci preko ljeta. Mislim da sam u to vrijeme potrošila taj novac na stvari za školu. Vjerojatno sam si kupila tenisice i odjeću, ali ne mogu se točno sjetiti. A prvu pravu plaću potrošila sam na stanarinu i hranu kao i svi normalni ljudi."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Photo: miss7/profimedia/instagram

Komentari 0