Stars 21. svibnja 2019.

Potpuno očaravajuća - Claudia Schiffer na premijeri sa suprugom doslovno je blistala

Profimedia/Instagram.
  • Jedan od najuspješnijih supermodela svijeta koji je žario 1990-ih, Claudia Schiffer, pojavila se na premijeri filma Rocketman u Londonu u pratnji supruga
  • Zablistala je u živahnoj haljini inspiranoj akvarelom dok je hodala po londonskom plavom tepihu

Claudia Schiffer (48) njemački je supermodel koji je 90-ih bio čak na petsto naslovnica vodećih modnih magazina, a njezino bogatsvo procijenjuje se na nešto malo manje od 40 milijuna funti. Iako joj karijeru nikad nisu obilježavali skandali, Claudia danas živi totalno mirniji lifestyle. U sretnom je braku od 2002. s američkim flimskim producentom Matthewom Vaghnom s kojim ima troje djece, sina Caspera (16) i kćeri Clementine (14) i Cosimu Violet (9).

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Duge noge, plava kosa, širok osmijeh i pune usne bile su inspiracija mnogim modnim dizajnerima, ali Claudia nije oduvijek imala takve planove. U mladosti njezin put trebala je biti očeva odvjetnička firma u kojoj bi se nakon prava zaposlila, ali moda i modni svijet su je privlačili, te je kasnije odbacila pravo kao opciju i posvetila se isključivo karijeri modela. Prva naslovnica koja ju lansirala na eurospsko tržište bila je za francusko izdanje časopisa Elle nakon kojeg je put prema zvijezdama krenuo velikom brzinom. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Pojavila se u nekoliko velikih filmskih naslova i spotova, ali puno uspješnija joj je karijera modela od glumice. Najpoznatiji film u kojem se pojavila je, sad već klasik, Zapravo ljubav. 

Danas je rijetko viđamo na društvenim događanjima i u medijima, ali zato kad se pojavi zablista. U pratnji svog muža pojavila se na londonskoj premijeri filma o Eltonu Johnu, 'Rocketman', gdje je privukla sve poglede na sebe u prekrasnoj haljini Zahima Murada inspiriranoj akvarelom plave boje i boje fuksije. Haljina s efektom sjaja osigurala joj je da bude u centru pažnju. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Nezamislivo nam je da se ova dugonoga ljepotica zbog svoje visine osjećala izolirano u društvu, ali i to je dokaz da su nesigurnosti najnormalnija stvar, pa čak i kad imaš titulu supermodela.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Komentari 0