Stars
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je sinu čestitala 18. rođendan, čudo kako Moses nimalo ne nalikuje mami

  • Gwyneth Paltrow je u braku s Chrisom Martinom dobila dvoje djece, sina Mosesa i kćer Apple. Iako rastavljen, par njeguje dobre odnose
  • A djeca su preslika svojih roditelja - barem jednog od njih. Apple je tako pljunuta Gwyneth dok sin s mamom nema puno sličnosti
  • Moses je sada proslavio veliki, 18. rođendan i glumica mu je posvetila dirljivu čestitku, dok mi gledamo te perlijepe oči...
  • Pročitaj više: Gwyneth Paltrow preko Airbnba nudi boravak u svojoj kalifornijskoj vili koja izgleda doista predivno  

Gwyneth Paltrow je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju svoga sina Mosesa u čestitala mu 18. rođendan uz dirljivu čestitku. "Sretan ti 18. rođendan, sine moj. Tako sam ponosna na to tko si. Volim tvoju osjećajnost i briljantnost i humor. Divim ti se kako duboko ulaziš u područja koja te zanimaju, postajući stručnjak za sintisajzere iz 80-ih i francuski novi val", napisala je Oscarom nagrađena glumica. "Volim koliko voliš ljude koje voliš. Postoji tako veličanstven svijet ideja i harmonije unutar te tvoje prekrasne glave. Nevjerojatno sam ponosna na osobu kakva si danas, dok prelaziš prag odrasle dobi volim te više nego što se riječima može izreći, @mosesmartin ti me apsolutno ubijaš ❤️Mama."

Pritom nismo mogli ne primijetiti koliko Moses, koji na fotografiji sjedi na kauču odjeven u tamnoplavu košulju, sliči na svog oca, Chrisa Martina. Jednostavno kao da gledamo fotografiju Chrisa Marina u mladim danima. Moses je drugo dijete glumice i glazbenika, a do sada ga nismo imali mnogo prilike viđati u javnosti. U 2020. godini Moses se pojavio s majkom na Zoom intervjuu u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", kada je izrazio svoje zanimanje za glazbu. "Trenutačno bih rekao da najviše sviram gitaru, neko vrijeme je to bio klavir, a sada opet idem na satove gitare", rekao je tada Moses.

 

I dok je Moses preslika svoga oca, prvo dijete para Paltrow i Martin, kći Apple je preslika svoje majke. Gotovo je nevjerojatno koliko joj sliči. Djeca kako da su se podijelila po izgledu i nastale su dvije doslovne kopije poznatih umjetnika. Apple je rođena 14.3 2004. godine, a kao i njezin brat Moses, gaji ljubav prema glazbi. S ocem je nastupila 2016. godine te su zajedno izveli akustičnu pjesmu "Just A Little Bit Of Your Heart" Ariane Grande na donatorskom koncertu u Malibuu. Apple je posljednjih sezona velika Chanel muza i često je možemo vidjeti na Chaneoviml modnim revijama.

Paltrow i Martin su bili u braku deset godina prije nego što su se razveli 2014. Paltrow je sada udana za TV scenarista i redatelja Brada Falchuka, a Martin je u vezi s glumicom Dakotom Johnson. Par unatoč razvodu mnogo vremena provodi zajedno i oboje sudjeluju u odgajanju djece. 

Photo: Instagram @gwynethpaltrow
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo