Stars

Meghan i Harry rade dvije nove serije za Netflix: Vojvotkinja će nas učiti o kuhanju, vrtlarstvu i druženju

  • Princ Harry i Meghan Markle predstavili su jučerašnjom objavom na web stranici Archewell dvije nove serije koje pripremaju za Netflix
  • Radnja nije fikcionalna već je riječ o stvarnom životu vojvode i vojvotkinje. On će predstaviti svijet polo sporta u kojem je doma (što nam je manje zanimljivo), a Mehgan govoriti o kuhanju, vrtlarenju i druženju s prijateljima - iz kuta novopečene kućanice?
  • Kako bilo, vrijednost ugovora koji je par potpisao s Netflixom je 100 milijuna dolara!
  • Pročitaj također: Meghan Markle potpuno je promijenila stil, a iza njega stoji stilistica slavnih. Evo tko je Jamie Mirazhi i koga još odijeva

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imaju dva nova projekta u suradnji s Netflixom - par bi trebao biti izvršni producent kroz Archewell Productions, a ugovor je težak oko 100 milijuna dolara. Emisije će govoriti polu te o kuhanju i vrtlarenju što je povezano s novim lifestyle brendom koji je Meghan pokrenula prije dva mjeseca i predstavila za početak otvaranjem Instagram profila, American Riviera Orchard.

Vijest su objavili sinoć rekavši da će se Harryjeva serija baviti svijetom profesionalnog pola, snimana je tijekom Otvorenog prvenstva SAD-a u polu u Wellingtonu na Floridi te zalazi iza kulisa sporta što je tema u koju je Harry iznimno dobro upućen, budući da polo igra odmalena. I njegov otac, kralj Charles, i njegov brat, princ William, također su poznati kao veliki ljubitelji igre. Dosadno, ako se nas pita, no zato nam njezina lifestyle serija budi puno više zanimanja.

Meghan Markle i Harry | Autor: Instagram @sussexroyal Instagram @sussexroyal Meghan Markle i Harry

Vojvotkinja će se koncentrirati na teme vezane uz životni stil kao što su vrtlarstvo, kuhanje, zabava i prijateljstvo te druge slične u rasponu koji će joj vjerojatno omogućiti da žestoko promovira svoj brend American Riviera Orchard, stvoren za prodaju proizvoda za dom (posuđe i dekoracije za stol, džemovi, želei, maslac od oraha, prostirke za jogu, vrtlarski pribor, hrana za kućne ljubimce samo su neki od proizvoda navedenih pod zaštićenim imenom American Riviera Orchard). 

Meghan bi trebala biti i izvršna producentica za Archewell, a seriju će producirati Boardwalk Pictures, kompanija koja stoji iza drugih Netflixovih projekata kao što su 'Chef’s Table', 'Pepsi', 'Where’s My Jet?' i 'Sex, Love & Goop'. Naslovi ni jednog od dva serijala još se ne znaju, a oba su u "različitim fazama produkcije", rekli su. Insideri kažu - tek na početku. Tako da ćemo morati još pričekati da Meghanini i Harryjevi projekti stignu na streaming platformu. 

Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svaka cast