Stars

Posustaje li Madonna? Otkazuje koncerte, svi su u brizi: "Oprostite mi, bol je prejaka!"

  • Madonna je otkazala tri koncerta u Bostonu, samo mjesec dana nakon prošlog otkazivanja
  • Glazbena ikona nije objasnila o kakvoj se boli radi, samo da mora odmarati i slušati upute liječnika
  • U posljednje vrijeme fanovi je prozivaju zbog velikog kašnjenja, ali ona je imala spreman odgovor

Kraljica popa, 61-godišnja Madonna, otkazala je tri američka koncerta na velikoj turneji Madam X, a kao razlog navela je prejaku bol zbog koje nije u mogućnosti izaći na pozornicu i odraditi show. Madonna je zabrinula mnoge obožavatelje objavom na instagramu u kojoj je objasnila da zbog velike boli mora otkazati koncerte, da se mora odmarati i da su joj liječnici naredili strogi odmor.

 

Madonni se mora priznati kultni status na svjetskoj glazbenoj sceni, na velika vrata showbiza ušla je svojim prvim albumom prije 36 godina - 1983. I njezini nastupi su uvijek energični, nerijetko provokativni i kontroverzni, a Madonna je od svojih glazbenih početaka razbijala razne predrasude i tabue. Često je prelazila nevidljivu općeprihvatljivu granicu, ali je i također bila korak ispred vremena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L’officiel has Officially been Madame ❌’d! ................... @lofficielitalia @donatella_versace #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ipak, čini se da godine i eksplozivan način života čine svoje pa posljednjih godina, pogotovo mjeseci, nije rijetkost da se obožavatelji ljutiti na neke njezine postupke. Primjerice, redovito kasni s koncertima i po nekoliko sati, a nedavno je u Las Vegasu službeno pomaknula početak koncerta s 20:30 na 22:30, a koncert je zaista počeo tek pola sata nakon ponoći. I takvih primjera je mnogo - što je fanovima počeo jako smetati. A ona im je tijekom koncerta u Los Angelesu uzvratila riječima: "A queen is never late", odnosno - kraljica nikada ne kasni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vocal Warm Ups.................... 👄 🎶 💄 🔥#madamextheatre #goldengatetheatre #francoisehardy

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna u posljednje vrijeme ne samo da kasni na koncerte, već ih i otkazuje. Ovo posljednje otkazivanje tri koncerta u Bostonu je došlo samo dva mjesec dana nakon otkazivanja koncerta u njujorškom Brooklynu - i to zbog bolova u koljenu. U ovom slučaju Madonna nije objasnila o kakvoj se boli radi i je li ponovno riječ o problemu s koljenom. Obzirom da turneja Madam X traje sve do sredine iduće godine, pretpostavljamo da će se oko Madonninih nastupa vezati još problema. Znači li to da kraljica popa posustaje? Ili je to jednostavno - Madonna...

Možda vas zanima Samo je jedna - Madonna Rubrika Stars Stars

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0