Stars

Poruka princa Williama: Dragi brate, dobrodošao u 'društvo neispavanih roditelja'

  • Princ William poželio je svom bratu Harryju dobrodošlicu u "društvo" u kojem je on "član" još od 2013. i rođenja princa Georgea
  • Princ Charles je sa zadovoljstvom komentirao kako se velikom brzinom povećava broj njegove unučadi
  • Predstavljanje novorođene bebe javnosti očekuje se danas, a moguće je i da ćemo tom prigodom doznati i ime malog kraljevića 

Ovih dana oči cijelog svijeta uperenu su u britansku kraljevsku obitelj, a posebice u princa Harrya i Meghan Markle te novorođenče koje će, po svemu sudeći, danas biti predstavljeno javnosti. Međutim, duhoviti komentar princa Williama, povodom rođenja njegova prvog nećaka, nikome nije promaknuo. Kad su novinari ulovili Williama i Kate na jednom događaju, odlučili su ih ispitati kakvo je stanje u obitelji te pokušavali saznati što više o bebi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire UK (@marieclaireuk) on

"Očito, presretni smo, apsolutno presretni i radujemo se što ćemo ih vidjeti za nekoliko dana, kada se stvari malo smire. Jako sam zadovoljan i drago mi je što svom bratu mogu poželjeti dobrodošlicu u društvo neispavanih roditelja." - nasmijao se stariji brat koji je, sudeći po memeovima, u društvu neispavanih roditelja još od 2013. godine, kada se rodio njegov prvi sin - princ George (5).

San je vjerojatno postao još kraći kada se rodila princeza Charlotte (4) koja je, kako je sama Kate jednom izjavila, prilično nestašna. U konačnici, maleni Louise tek je napunio godinu dana pa princ William mora još uvijek čekati na miran san. Naravno, ovaj duhoviti moment nije promaknuo nikome pa su se na internetu pojavili i zgodni memeovi.

Možda vas zanima Napokon je stigla kraljevska beba! Rodio se sin! Britanci u transu. Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate se na Williamov komentar nasmijala te dodala: "Kao što je rekao William, jedva čekamo da ga upoznamo i saznamo kako će se zvati. Sve je ovo uzbudljivo za njih dvoje i želimo im sve najbolje." Vojvotkinja je dodala kako je ovo posebno doba godine za cijelu obitelj jer su Charlotte i Louise netom proslavili svoje rođendane, a slavlje je uveličao i novorođeni nećak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

S druge strane, rođenju svog četvrtog unuka raduje se i princ Charles koji je postao djed po četvrti put. "Hvala na čestitkama. Skupljam veliki broj unučadi." - prokomentirao je princ novinarima i činio se jako zadovoljan što broj djece definitivno brzo raste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Uzbuđenje oko sina Harrya i Meghan ne jenjava i u Londonu je prava euforija. Svi jedva čekaju vidjeti malog kraljevića i saznaju kako će se zvati. Pojavljivanje u javnosti očekuje se danas, kako prenosi Hello magazine. I mi definitivno jedva čekamo vidjeti majku i bebu! 

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

 

 

Photo: profimedia

Komentari 0