Stars

Ponovno ide 'Larin izbor' - koliko su se promijenili njezini junaci u ovih 8 godina

  • Serija 'Larin izbor' po prvi put će se reprizirati nakon prikazivanja 2011. godine
  • U 185 epizoda pratili smo ljubav Lare i Jakova, a bili su tako popularni da su djeci davali njihova imena
  • Prisjetili smo se kako su glavni glumci nekoć izgledali - kako izgledaju danas
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Jedna od najgledanijih i omiljenih domaćih serija svakako je 'Larin izbor' koja je svojevremeno rušila rekorde gledanosti. Ljubavna priča Lare i Jakova koje su tumačili Doris Pinčić Rogoznica i Ivan Herceg bila je toliko popularna da su njihova televizijska imena postala prvi izbor za imena novorođenčadi tih godina.  Serija je emitirana 2011. godina, a na Novoj Tv je početkom tjedna, točnije 11. veljače, krenulo njezino ponovno emitiranje početkom ovog tjedna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NovaTV (@novatv_) on

Doris Pinčić Rogoznica 

 Ulogom Lare, jednostavne, prirodno lijepe i nasmijane djevojke koja završava studij klavira u Splitu gdje živi i radi sama te povremeno pomaže u jednoj catering službi, karijera tada 23- godišnje glumice Doris Pinčić Rogoznice krenula je uzlaznom putanjom.  Brzo nakon završetka serije, zadranka Doris(30) je postala poznato televizijsko i radijsko lice. Dvije godine nakon 'Larinog izbora', Doris je rekla sudbonosno 'Da' pjevaču Borisu Rogoznici, a 2014. godine postala je mama sinu Donatu, a kćerkicu Gitu rodila je na ljeto 2018. godine. Danas ju slušamo na Narodnom radiju te ju gledamo na RTL-u u emisijama ''Tri, dva, jedan- kuhaj'' te talent showu ''Zvjezdice''. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Doris Pinčić Rogoznica 2011. i 2018. godine

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Ivan Herceg

Iako je bio poznat po svojim ulogama i prije 'Larinog izbora', danas 37- godišnji glumac je stekao dodatnu slavu ulogom Jakova s nadimkom Ja(k)ša Zlatar. Jakov se vratio u Split sa školovanja u inozemstvu i majka Nela je priredila zabavu u njegovu čast. Jakov nije pretjerano zainteresiran za svijet kojeg mu majka i otac pokušavaju nametnuti, već mu je za oko zapela mlada djevojka koju susreće u kuhinji. Jakov i Lara se zaljube na prvi pogled i provedu zajedno cijelu večer. Iako se radi o zabranjenoj ljubavi, par ne odustaje od nje. Nakon 'Larinog izbira' Ivan se ostvario u još nekim ulogama u dramskim serijama, a u posljednje vrijeme ga ne viđamo u javnosti. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Ivan Herceg 2011. i 2018. godine

Jagoda Kumrić

Splitsku glumicu javnost je upoznala kao Nikol Zlatar, sestru glavnog lika. Osim u ovoj seriji, Jagoda se pojavila i u seriji 'Kud puklo da puklo', a danas 26- godišnja glumica trenutno je studentica četvrte godine Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu, a Dnevnik.hr piše kako je i otvorila agenciju za organizaciju vjenčanja. Nakon uloga u navedenim serijama, Jagodu nismo često mogli vidjeti u javnosti pa je mnoge iznenadila vijest o njezinoj trudnoći, a kćerkicu Nastasju rodila je u studenom 2018. godine. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Jagoda Kumrić 2011. i 2018. godine

Ornela Vištica

U seriji, lijepa Ornela (30), glumila je fatalnu pipničarku Karmen, a ta uloga ju je i proslavila. Nakon nje ostvarila je brojna filmska i kazališna postignuća, a često je na listama najljepših Hrvatica. Osim što je posvećena svojoj glumačkoja karijeri, Ornela se često nađe i ulozi modela, a svoj talent za pisanje pokazuje na Instagramu uz fotografije koje često dijeli. Trenutno je članica ansabla kazališta Kerempuh u Zagrebu.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Ornela Vištica 2011. i 2018. godine

Ecija Ojdanić

Glumica je i prije uloge Nele Zlatar javnosti bila poznata po svojim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Ecija je u 'Larinom izbor' igrala ulogu Nele, majke glavnog lika Jakova. Ecijin lik je spreman sve učiniti kako bi njezina obitelj zadržala sliku savršene obitelji, a zbog toga ne preza ni pred čim. Danas Ecija(44) živi sa suprugom, redateljem Robertom Orhelom s kojim ima sina Jakova(8), a kćer Cvitu ima iz prošlog braka. U slobodno vrijeme bavi se trčanjem, a dogodovštine iz privatnog života često dijeli na društvenim mrežama. Također ima i vlastito kazalište 'Moruzgva' s kojim je ostvarila brojne uspjehe. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Ecija Ojdanić 2011. i 2018. godine

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0