Stars

Ponosni tata princ Harry: "Lilibet je prohodala, a Archie želi biti astronaut ili pilot kad naraste“

  • Princ Harry u velikom intervjuu ispričao je koliko je ponosan na svoju obitelj
  • Trenutno se nalazi u Nizozemskoj na sportskom događanju Invictus Games, koje imaju posebno značenje za njega i Megan Markle
  • Svoj boravak u Europi iskoristio je i za posjet kraljici Elizabeti

 Princ Harry u intervjuu za časopis People otkrio je mnogo detalja iz svog obiteljskog života, dotaknuo se i svog odnosa s djecom, Archiejem i Lilibet te govorio o sportskom događaju Invictus Games čiji je osnivač i na kojem se trenutno nalazi.

Priznao je i kako „jedva čeka Lilibet i Archieja povesti na Invictus Games u budućnosti“.

Vojvoda od Sussexa trenutno se nalazi u Haagu u Nizozemskoj gdje bodri sportaše iz cijelog svijeta na petim Invictus Games. Ovaj sportski događaj za ranjene, ozlijeđene i bolesne vojne veterane i pripadnike vojske osnovao je sam princ Harry 2014. godine. 

Osim o ovom sportskom događaju, Harry je otkrio i detalje o svojoj obitelji, a nada se da će ga djeca u budućnosti pratiti na ovom natjecanju. Rekao je i kako je Archieja već upoznao s Invictus Games te da su se dječaku svidjela videa košarke u kolicima i ragbija.

Prinčev privatni život svakako se promijenio od osnutka Invictus Games 2014., budući da je postao suprug i otac dvoje djece. Na ceremoniji otvorenja protekle subote, princ Harry s publikom je podijelio i što bi Archie želio biti kad naraste.

„Kad razgovaram sa svojim sinom Archiejem o tome što bi želio biti kad naraste, jedan dan kaže astronaut, dok je drugi dan to pilot i to pilot helikoptera, naravno“, ispričao je Harry.

„Ono na što ga podsjećam je da neovisno o tome što želiš biti kad narasteš, tvoj karakter je najbitniji i ništa ne bi mene i njegovu mamu učinilo ponosnijim nego da u njemu vidimo osobnost i karakter koju vidimo danas pred nama“, rekao je Harry na Invictus Games.

Možda vas zanima Princ Harry javio se ocu princu Charlesu kako bi popravio odnos: "Harry se želi ponovno zbližiti s obitelji" Rubrika Stars Stars

Upravo su Invictus Games imale ključnu ulogu u razvoju Harryjeve i Meghanine veze budući da je par na Invictus Games u Torontu 2017. imao prvi javni zajednički izlazak.

„Nigdje se ne osjećaš više prihvaćeno nego s Invictus obitelji“, rekao je Harry. „Invictus Games bile su naš prvi službeni zajednički izlazak. Bilo je to puno za podnijeti, no imali smo savršenu zajednicu za to“.

„Sad, pet godina kasnije, u Haagu smo na petim Invictus Games, kao roditelji dvoje djece i živimo u SAD-u. Oduvijek sam ove posebne trenutke želio podijeliti s nekim posebnim i znači mi sve što imam Meg pored sebe“, iskren je bio princ Harry.

Princ Harry otkrio je i kako je njegova kćer Lilibet „napravila svoje prve korake“ te da „pokušava ići u korak s Archiejem“. Malena Lilibet još nije upoznala kraljicu Elizabetu II., ni princa Charlesa, dok ih je Archie, koji će uskoro navršiti 3 godine zadnji put vidio kad je imao 6 mjeseci.

Budući da su bili u Europi na Invictus Games, princ Harry i Meghan Markle iskoristiti su priliku i posjetili i kraljicu Elizabetu i prema izvorima, poručili joj da će u skoroj budućnosti imati priliku vidjeti svoje dvoje praununčadi i po prvi put upoznati malenu Lilibet, koja je dobila ime po kraljičinom nadimku iz djetinjstva.

Možda vas zanima Stručnjak za govor tijela otkrio je suptilne načine Meghan Markle da zaustavi princa Harryja u govoru Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0