Stars

Pogled u luksuzno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchera u Los Angelesu prekrasan je

  • Mila Kunis i Ashton Kutcher otvorili su vrata svog imanja koje se proteže na šest hektara zemlje u Los Angelesu
  • Željeli su da ova raskošna rustikalna kuća bude "dom, a ne imanje"
  • Njihov san bio je stvaranje autentičnog doma s ruralnim potpisom: Nisu obnavljali staru seosku kuću - izgradili su je od nule

Prekrasno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchera, smješteno na šest hektara zemlje u Los Angelesu, izgleda poput jednog od mnogih znamenitosti koje treba vidjeti. Par je otvorio svoja vrata i obožavateljima pružio pogled unutar mjesta koje oni i njihovo dvoje djece, 8-godišnja kći Wyatt Isabelle i 6-godišnji Dimitri Portwood zovu domom.

Kristalni luster visok 10 metara i set drvenih stolica oko rustikalnog stola možda neće vrištati "suvremena seoska kuća". Ali Mila Kunis i Ashton Kutcher upravo su ovakav spoj željeli u svojoj raskošnoj, a rustikalnoj kući na vrhu brda u Los Angelesu.

 | Autor: PR/Nina Badrić PR/Nina Badrić Otvorena blagovaonica

Možda vas zanima Ashton Kutcher želio je uložiti u Uber i Bitcoin, a Mila Kunis mu je rekla: "To je najgora ideja ikad!" Rubrika Stars Stars

Pozivajući časopis Architectural Digest na svoje imanje, par je pokazao kako je prošao postupak dizajniranja onoga što je Kutcher opisao kao "dom, a ne imanje". "Željeli smo da kuća izgleda poput stare staje, nečega što je ovdje bilo desetljećima, a zatim je pretvoreno u kuću", rekao je Kutcher. No postojala je jedna glavna prepreka njihovom snu o stvaranju autentičnog doma u stilu štale: Nisu obnavljali staru seosku kuću - izgradili su je od nule. "Izgradnja kuće od temelja nije mala stvar", rekla je Kunis. "Ovo će nas ili ojačati ili slomiti."

 | Autor: Pr/Architectural Design Pr/Architectural Design Dom Mile Kunis i Ashtona Kutchnera

Da bi ispunili zadatak da imanje učine  "modernnim i relevantnim" domom, angažirali su arhitektonska tvrtku Backen&Gillam Architects koja je oživjela njihovu viziju. Rezultat izgradnje koji je trajao pet godina, sastoji se od glavne kuće, staje za goste, bazena i paviljona s roštiljem. Objekt sadrži grede izrađene od prerađene građe, lebdeća klizna vrata obložena staklom i betonske zidove dizajnirane da oponašaju drvene grede.

 | Autor: PR/Nina Badrić PR/Nina Badrić Bazen i paviljon s roštiljem

Ali, taman kad zaboravimo da ovdje žive dvije poznate osobe, plišane zelene sofe i stolice - koje je dizajnirao sam Kutcher tijekom putovanja u Indiju - podsjetit će te da si u domu hollywoodskih A-listera. A ako se čini da su veoma rustikalni, kao što smo spomenuli, tu je i kristalni luster, koji služi kao jedan nevjerojatno glamurozan element.

 | Autor: Pr/Architectural Design Pr/Architectural Design Kristalni luster upotpunjuje prostor za zabavu

Obožavatelji "Prijatelja" moći će prespavati u stanu slavne družine u New Yorku za samo 120 kuna!

Arhitekt Howard Backen rekao je da je par bio upućen i u najsitnije detalje. "Razgovarali smo o svemu, od veličina greda, detalja poprečnog učvršćenja do spojeva drvenih dasaka i betona. To nisu razgovori koje vodimo sa svakim klijentom", rekao je arhitekt. Rezidencija Kutcher/Kunis svjedoči o njegovom rukovanju obnovljenim drvetom, betonom u obliku dasaka i staklom.

 | Autor: PR/Nina Badrić PR/Nina Badrić Baršunaste sofe i kamin u zidu

Kada je riječ o interijeru kuće, Kutcher i Kunis zatražili su pomoć Vicky Charles. Kunis je rekla da su njih dvoje "opsjednuti" njezinim radom. On uključuje opremanje seoskih imanja u boho stilu, koje vole slavne osobe od Victorije i Davida Beckhama do princa Harryja i Meghan Markle.

Možda vas zanima Sharon Stone je otvorila vrata svoje vile na Beverly Hillsu, pogledaj što je oličenje pravog luksuza Rubrika Life&style Life&style

Charles je uravnotežila želju svojih klijenata za elegantnom modernošću i toplinom seoskih kuća kombinirajući tamno drvo s neutralnim sivim i smeđim bojama. Plišani dodiri stigli su putem smaragdnih baršunastih kauča i suvremenih rasvjetnih tijela koje je izradio Hector Finch.

 | Autor: PR/Nina Badrić PR/Nina Badrić Kuhinja i blagavaonica

"Svidio nam se način na koji je miješala tkanine, uzorke, teksture - zapravo cijela njezina estetika", rekla je Kunis. Charles je rekla da su glumci tijekom svojih rasprava davali prednost stvaranju ugodnog doma za svoju obitelj, koja uključuje njihovo dvoje male djece, Wyatta i Dimitrija. "Proveli smo mjesece gledajući materijale i boje kako bismo pronašli pravi vizualni jezik", rekla je Charles. "Naši razgovori nisu bili samo o zemlji i arhitekturi, već i o budućnosti njihove obitelji u ovom domu."

Photo: Pr/Architectural Design
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Zanimljiva kuca