Stars

Ashton Kutcher želio je uložiti u Uber i Bitcoin, a Mila Kunis mu je rekla: "To je najgora ideja ikad!"

  • Mila Kunis otkriva da je suprugu Ashtonu Kutcheru rekla da je ulaganje u Uber "najgora ideja ikad" 
  • No, on je odlučio ignorirati njezino mišljenje i nastavio zarađivati ​​milijune
  • Glumica je objasnila kako je svom suprugu Ashtonu Kutcheru rekla da ne ulaže u tvrtke poput Ubera i Bitcoina - no sretna je što je suprug nije poslušao

Mila Kunis otkrila je da je suprugu Ashtonu Kutcheru rekla da je ulaganje u Uber "najgora ideja ikad". 37-godišnja glumica pojavila se u epizodi The Late Show i rekla voditelju Stephenu Colbertu da se prethodno suočila sa svojim suprugom oko njegovih planova za ulaganje.

Voditelj emisije započeo je temu razgovora napomenuvši da je suprug glumice poznat po svojim raznim pothvatima.

Glumica je podijelila kako, iako vjeruje da ima "stvarno dobre instinkte", zapravo je Kutcher (43) taj koji uspješno prepoznaje u što vrijedi ulagati. "Veliki sam potrošač, osjećam kao da imam jako dobre instinkte za potrošačku robu, pa ako novac za ulaganja ide iz našeg osobnog računa, provjeravam sve tvrtke", rekla je glumica Mila Kunis (37) tijekom nastupa u emisiji The Late Show sa Stephenom Colbertom.

Bill i Melinda Gates Možda vas zanima Razvod stoljeća: nakon 27 godina braka rastaju se Bill i Melinda Gates. Kako će podijeliti 130 milijardi dolara? Rubrika Stars Stars

Kunis je izjavila da njezin njezin suprug predlaže tvrtke u koje razmišlja ulagati. "Navest će mi ime tvrtke i reći će: 'Evo tvrtke u koju razmišljamo ulagati", rekla je zvijezda prisjećajući se nekih svojih uspješnih izbora na početku njihove veze.

Zvijezda filma "Zločeste mame" potom se prisjetila da je njezin supružnik iznio ideju o ulaganju u Uber.

"Na početku naše veze Ashton mi je došao i rekao: 'Hej, postoji ovakva kompanija, to je kao taksi služba, ali taksije može voziti bilo tko.' 

Kunis nije bila oduševljena planovima za ulaganje i rekla je svom suprugu: "To je najgora ideja ikad."

Glumica je ispričala kako tada nije skrivala svoj bijes na supruga, "Smjestit ćeš me u automobil s neznancem? Što nije u redu s tobom? Bila sam bijesna na njega". "Moj je otac u stvarnom životu vozač taksija - bio je vozač taksija, sada je u mirovini - pa sam odrastala po savjetima taksista", rekla je Kunis. Vjerujemo kako otuda glumičino zaprepaštenje da sjeda u automobil s neznancima.

Za muškarce koji nose ovakve odjevne predmete smatra se da su skloni prevarama, tvrdi istraživanje

Glumica je rekla kako je njezin 43-godišnji supružnik kasnije iznio ideju ulaganja u tada rastuću ekonomsku perspektivu. Kunis se prisjetila: "Posjeo me i rekao, moram ti ovo objasniti, reci mi jesam li lud...postoji ta stvar, to je poput rudarstva za novac, zove se kriptovaluta, zove se Bitcoin."

Kao i za Uber, glumica se nije složila ni s ovom idejom. Rekla sam mu: "Ovo je užasna ideja", a on je rekao: "Super, ulažemo u to." Colbert (56) nakratko je prekinuo glumičinu priču i izrazio da je bivši suradnik prije nekoliko godina predložio ulazak u kriptovalute te da i on sada žali što to nije učinio.

Madonnina nova vila Možda vas zanima Vinska soba, garaža koja se pretvara u disco, kino... zaviri u Madonnin dom vrijedan 119 milijuna dolara Rubrika Life&style Life&style

"Moj je suprug stvarno pametan. Stalno postoje tvrtke o kojima on razgovara samnom o ulaganju u njih, iako mi se to često čini smiješnim", rekla je. „Zašto bih željela spavati na nečijem kauču i to platiti? To je smiješno, a opet smo tu. Ja koristim Airbnb, idem Uberom svugdje i koristim kriptovalutu. Pogodite što? Nikad nisam bila sretnija što sam pogriješila."

Najbolji dio o njezinom suprugu je što je zaista pametan i i što je uključuje u sve, iako zna da se ona možda neće složiti s njegovim idejama. "Također je jako pametan kad zna da ponekad ne biste trebali slušati svoju ženu", uz smijeh je zaključila glumica.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram@milakunism

Komentari 0