Stars

Pogled na ova torza će ti popraviti dan

Glumci, kazališni redatelji, političari... Ovim muškarcima zajednički nazivnik očito nije profesija, ali zato isklesano tijelo jest. Gledaj i uživaj!

Uputa prva! Ovaj tekst NIKAKO nemoj čitati za vrijeme radnog vremena. Moguće su nuspojave poput gubitka svijesti i nesposobnosti za daljnji rad... Uputa druga! Zaboravi uputu broj 1. Ovaj članak obavezno podijeli s prijateljicama, slobodno i sa šeficom – i uljepšaj im dan. Jer ovako zgodne dečke vrijedi prokomentirati. Njihova tijela kao da su isklesana, a fotografije koje objavljuju dostojne su postera u prirodnoj veličini. Oni su zgodni, seksi i njeguju kult tijela... a mi smo ažurni i radoznali pa smo zavirili u njihove privatne fotke! I evo što smo pronašli. 

Tom Hardy, glumac

Malo koja lista najzgodnjijih, poželjnih i najvrućih živućih muškaraca može proći bez prezgodnog glumca Toma Hardya. Ovaj četrdesetogodišnjak iz Londona obara sve rekorde gledanosti, barem kada su njegove golišave fotke u pitanju!

 

Objavu dijeli Tom Hardy (@thomashardy_)


Anthony Joshua, boksač 

Kada je 27-godišnji Anthony Joshua nokautirao Vladmira Klička, istovremeno je čini se pao i internet, jer su se žene diljem svijeta u tražilice ukucavale ime ovog zgodnog sportaša!  

 

Welcome to fight week! #JoshuaBreazeale 💥💥

Objavu dijeli Anthony Joshua (@anthony_joshua)


Borut Pahor, političar

Možda nam politički odnosi sa susjednom Slovenijom nisu baš bajni, ali je zato Instagram profil slovenskog predsjednika rado viđen. 

Justin Bieber, glazbenik

Ukoliko se vodiš onom da je mlađe slađe – Justin Bieber dovoljno je narastao da slobodno uživaš u njegovom torzu - a ne završiš u zatvoru! Tek su mu 23 godine, a već sada ga prati više od 90 milijuna ljudi na Instagramu... i da, većina su žene!

Dorijan Klarić, tv-voditelj 

Voditelj glazbene emisije TOP.hr zna sve o glazbi, a mi smo doznali kako mu je pošlo za rukom baš ovako dobro izgledati!
"Negdje u 27-oj godini odlučio sam proglasiti rat mršavosti - vjerovali ili ne, spadam u onaj dio čovječanstva koji se nikako ne može udebljati. Tako sam se postupno zaljubio u teretanu, među utezima pronašao svoj mir i u tri godine dobio 12 kilograma mišića. U teretani sam otprilike pet puta tjedno, ali ima razdoblja u kojima idem triput, da se mišići ipak malo odmore. Najveći mi je kompliment što me frendice stalno grle i pipaju", smije se Dorijan.

 

No filter / no sunscreen / no water / no brain ✌ #summer #sibenik #heatwave #noshirt

Objavu dijeli Dorijan Klaric (@dorijanklaric)

Slavko Sobin, glumac

Za ovako dobro tijelo ovaj glumac se itekako se naradio! "Nastojim trenirati pet puta tjedno, imam svog trenera Roberta Blaževića. Sjajan je, disciplinira me kada ja sam sebe ne mogu disciplinirati. Trening mi oduzme oko sat vremena. Kada uspijem dodam i kick boks ili šetnju, trčanje, vožnju bicikla... Ne odričem se puno stvari jer sam se naviknuo zdravo hraniti i dapače, sad imam probe u kazalištu i konstantno jedem neke pizze i peciva, a moje kolegice su strašno ljubomorne što si to mogu priuštiti i što valjda imam takav metabolizam. Ipak, neće to još dugo jer sam ušao u tridesete tako da si dajem još godinu-dvije i onda će se to početi samo naslagivati. I imaj na umu da sve to bolje izgleda na Instagramu jer znam namjestiti i kut slikanja i svjetlo." 

Miran Kurspahić, kazališni redatelj

Njegovom se eklektičnom modnom stilu možda ne dive baš svi, zato nemamo ništa protiv fotografija bez odjeće. Miran Kurspahić itekako ima što pokazati!

 

A PORTRAIT OF AN ARTIST AS A NOT SO YOUNG MAN #frame #mırror #reflection #tattoo #mirankurspahic

Objavu dijeli Miran Kurspahić (@ammazzo10)

Photo: Instagram

Komentari 0