Stars

Pitali smo poznate koji im je najbolji savjet dala mama

Mama zna najbolje! Svi smo se u to puno puta u životu uvjerili, a tako i naše zvijezde poput Marijane Batinić, Mije Dimšić, Katarine Baban, Jacquesa Houdeka i Moamera Kasumovića koje missicama otkrivaju najbolji savjet koji su dobili od svoje majke

Koje su najbolje  savjete od svojih majki dobile naše zvijezde? Evo što su nam otkrili (slobodno primjeni i u svom životu one koje ti se sviđaju, mame poznatih neće ti zamjeriti !) 

Mia Dimšić, glazbenica
 | Autor: Instagram Instagram

"Najbolji savjet bio bi onaj koji mi je rekla još u vrtiću! Nikad nemoj nikog lupiti prva, ali ako tebe netko lupi – vrati mu! Mislim da se to može primijeniti na cijeli život, više-manje!"


Jacques Houdek, pjevač

 | Autor: Instagram Instagram

"Ja imam sreću da imam prizemljene roditelje. Istu stvar koju je mojoj mami Kati govorila njezina mama Manda, moja mama voli reći i meni. A to je jedna stara dobra poslovica koja kaže: U dobrom se ne povisi, u zlu se ne ponizi! Znači, sine, drži kičmu, samo uspravno! Trudi se biti najbolji što možeš da se uvijek možeš pogledati u ogledalo!"

 

Marijana Batinić, tv voditeljica

 | Autor: Instagram Instagram

"Usmjerava me i danas, zadnje što mi se urezalo u pamćenje je da mi obitelj mora uvijek biti na prvom mjestu, da se sve može srušiti i popraviti, ali da uvijek gledam prvo svoju malu obitelj, muža i dijete... Savjetovala me da uživam u malim stvarima u svakodnevici kakva god da je, da će mi život proletjeti, a da nikad u potpunosti neću biti zadovoljna ako me  samo velike stvari budu ispunjavale... Još uvijek je nisam u potpunosti poslušala, ali trudim se. To da je nisam poslušala ne odnosi se na obitelj :) Ono što ću uvijek pamtiti je i to kako mi je rekla da se trudim živjeti danas, ne sutra". 

 

Katarina Baban, glumica

 | Autor: Instagram Instagram

"Najbolji savjet koji mi je dala majka je da ostanem čovjek bez obzira na sve.  Da pružim pažnju i ljudskost svima jer dobro se  vraća dobrima!"
 

Moamer Kasumović, glumac

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

"Najbolji savjet: da sve što radim u životu radim polako i bez žurbe!"

Photo: Instagram

Komentari 0