Stars

Petrinjac Mario Valentić javio se iz srca potresa: "Hvala svima ljudi! Izazovno je, ali dobro je, djelujemo"

  • U razornom potresu koji je jučer pogodio Petrinju stradala je i obiteljska kuća Marija Valentića
  • Fitness trener je na društvenim mrežama objavio fotografije sanacije krovišta u kojoj mu pomažu alpinisti
  • Javno je zahvalio svima koji su iskazali spremnost te prionuli pomoći stradalom području

Nakon što je razorni potres jučer pogodio područje Petrinje, među oštećenicima se našla i obitelj Maria Valentića. Glumac i fitness trener trenutno se nalazi u gradu u kojem je odrastao, a s pratiteljima je podijelio i fotografije sanacije krovišta obiteljske kuće. "Još dva dana do Nove godine", stoji u opisu fotografija koje prikazuju alpiniste koji su obitelji Valentić pripomogli pri sanaciji štete uzrokovane potresom.

Možda vas zanima 5 načina pomoću kojih ćeš svaki mjesec uštedjeti više novca Rubrika Life&style Life&style
Možda vas zanima Kolumnisti miss7 uz žrtve potresa. Andrea Andrassy: "Mali ljudi u ovakvim neprilikama postaju veliki" Rubrika Life&style Life&style

Zabrinuti pratitelji uputili su mu niz upita te izrazili brigu za njegovu sigurnost. Donedavnog natjecatelja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' to je nagnalo da ponovno objavi set fotografija na kojima ga možemo vidjeti u društvu obitelji. "Izazovno je, al' dobro je, djelujemo", istaknuo je 40-godišnjak ujedno zahvalivši svima na iskazanoj pomoći. Između ostalih na fotografijama možemo vidjeti i njegovog desetogodišnjeg sin Niku kojeg je dobio u braku s voditeljicom Mirnom Maras Batinić.

Hvala svima ljudi!! Izazovno je al' dobro je, djelujemo.

Objavljuje Mario ValenticUtorak, 29. prosinca 2020.
Možda vas zanima Od Bad Blue Boysa, do 'običnih' ljudi: svi su se organizirali u prikupljanju pomoći za stradale u potresu Rubrika Life&style Life&style

A informaciju o tome kako se njezin sin našao u blizini epicentra neposredno nakon potresa objavila je sama voditeljica. "Za sve koji pitaju, Niko je dobro... Hvala Bogu. Još je u Petrinji, uskoro se vraća u Zagreb. Srce puca doslovno... Drži se Petrinja, Sisak i svi ostali pogođeni gradovi", napisala je tada Mirna na svom Instagramu. Ipak, čini se kako je dječak odlučio ostati uz oca u ovim teškim trenutcima.

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Facebook/Marinela Žitko

Komentari 0