Stars

Petar Grašo prvi put komentirao prekid s Danijelom: "Kod nas je sve čisto..."

  • Petar Grašo prvi put je progovorio o prekidu s Danijelom Martinović
  • Vijest o kraju njihove 24 godine duge veze odjeknula je u proljeće prošle godine
  • Ni Petar ni Danijela nikada nisu komentirali prekid, a Grašo je sada otkrio u kakvim su odnosima

Prošle godine u proljeće u javnosti je odjeknula vijest o prekidu Petra Graše i Danijele Martinović. Par je bio u vezi 24 godine pa je prekid mnoge njihove fanove iznenadio i začudio, a svi su se nemalo iznenadili kada se saznalo kako Grašo nedugo nakon njihova prekida ponovno ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić, kćer svog kolege Tončija Huljića. Grašo se nedavno oženio za Hanu Huljić, a par čeka svoje prvo dijete.

I dok je zaljubljeni Grašo s Hanom sve "odradio" ekspresno, Petar i Danijela nikad nisu stali pred oltar. O svojoj vezi nisu puno pričali pa je tako bilo i nakon prekida.

Možda vas zanima Zaljubljeni Petar Grašo emotivno opisao suprugu Hanu: “Ona je jedno dobro, skromno i drago biće” Rubrika Stars Stars

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Pjevač ni pjevačica nijednom do sada nisu komentirali prekid, a tek sad je Grašo otkrio u kakvom je odnosu s Danijelom.

"Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako komentirati niti što reći za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima. Zanimaju me komentari stručnih ljudi", rekao je Petar u razgovoru za Story.rs.

Dodao je kako mu je mišljenje bližnjih važno, ali ne osvrće se na komentare nepoznatih ljudi koji o njemu ni ne znaju mnogo

"Napravili smo grešku na vjenčanju!" Grašo priznao što su on i Hana krivo odigrali

"Razumijem ljude i zbog čega im je zanimljivo pročitati nešto više o meni, nemam običaj iznositi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojoj pijem rakiju. Također sam svjestan da im je zanimljiv moj brak sa Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje", rekao je Grašo.

Podsjetimo, Grašo i Hana su se u veljači vjenčali u crkvi svetog Dominika u Splitu, a par očekuje djevojčicu, koja bi u obitelj trebala stići polovicom srpnja.

 | Autor: PIXSELL/Zvonimir Barisin PIXSELL/Zvonimir Barisin Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić

Na pitanje ima li kakvih strahova zbog toga što će uskoro postati roditelj, rekao je" Ja mislim da nitko tko će uskoro postati roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se", otkrio je Petar, a dodao je i da ime za bebu još nisu izabrali.

Petar Grašo koncertom uoči rođendana oduševio publiku u prepunoj Areni Zagreb, na pozornici mu se pridružio i punac Tonči Huljić Možda vas zanima Petar Grašo napravio spektakl u Areni Zagreb, na pozornici mu se pridružio punac Tonči Huljić Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@petargrasoofficial

Komentari 0