Stars

Pamela Ramljak uživa s prijateljicom na Bledu: "Nakon dugo vremena vikend bez muževa, djece i briga!"

  • Pjevačica Pamela Ramljak s prijateljicom je na vikend odmoru na Bledu
  • Uživaju u ženskom druženju, a Pamela je sve zabilježila i na svojem Instagram profilu
  • Na večeri su uživale u neobičnom prostoru

Pjevačica Pamela Ramljak s prijateljicom Kajom je otputovala u susjednu Sloveniju gdje uživaju u samo ženskom druženju i opuštanju i proslavi rođendana Pameline prijateljice. Pamela i prijateljica za svoj su odmor odabrale prekrasno slovensko jezero Bled.

Pamela je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju s večere kojom su obje bile oduševljene, a Pamela je sve zabilježila i na svojim storyjima. Večerale su u vanjskom prostoru hotela, u takozvanom „bubbleu“, koji je bio rezerviran samo za njih.

Možda vas zanima Pamela Ramljak u Dubrovniku proslavila osmu godišnjicu braka: "Valjda su krizne godine iza nas" Rubrika Stars Stars

Pamela je uz opis fotografije napisala „Nakon, više se ni ne sjećam koliko dugo vremena, vikend samo za mene i moju prijateljicu, bez muževa, djece i briga“, a brojni obožavatelji su joj poželjeli dobar provod i poručili joj da uživa. Jelena Leko, sestra bivšeg nogometaša Jerka Leke, u komentaru joj je napisala: „predivno mjestooooo. Uzivajteeeeeee i obvezno Vip spa posjetite“.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Pamela i prijateljica za večeru su se naravno i uredile pa je tako Pamela nosila pravu zimsku, ali i dalje stylish kombinaciju. Smeđu dolčevitu dugih rukava iskombinirala je s asimetričnom voluminoznom crno-bijelom suknjom i visokim crnim čizmama. Cijelu kombinaciju upotpunila je skupocjenim modnim dodatkom, torbicom brenda Louis Vuitton, koje obožava nositi.

Možda vas zanima Pamela Ramljak pokazala markiranu odjeću i naušnice s Eurosonga koje donira za humanitarnu prodaju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0