Stars
Pamela Ramljak

Pamela Ramljak uskočila u badić koji joj je poslala Žanamari i oduševila sve: "Dvoje djece i ovakva bomba!"

  • Pamela Ramljak u ovo vrijeme prošle godine bila je u visokoj trudnoći, a sada je pokazala zanosan izgled u kupaćem kostimu
  • Mnogi njezini pratitelji raspametili su se kada su ugledali savršeno isklesan 'beachbody' 40-godišnje pjevačice 
  • Pamela je priznala kako se ipak radi o rijekom trenutku uhvaćenom fotografijom, a sve kako bi pokazala poklon novopečene dizajnerice kupaćih kostimima Žanamari Perčić

Pamela Ramljak svojim će se pratiteljima rado pohvaliti uređenom terasom svog doma, pokojom modnom kombinacijom ili svojom prekrasnom obitelji. Međutim, zahvaljujući poklonu svoje kolegice, nekadašnja članice grupe Feminnem sada se pokazala u rijetkom izdanju i oduševila svoje pratitelje.

Možda vas zanima Pamela Ramljak nemalo se iznenadila nakon što je obula štikle prvi put nakon poroda. A izgleda da nije jedina... Rubrika Stars Stars

Naime, nakon što joj ružičasti badić iz vlastite kolekcije poslala i novopečena dizajnerica kupaćih kostima Žanamari Perčić, Pamela je ponosno pozirala u istom. Dok je zakoračila u svome bazenu na terasi doma, Pamela je godinu dana nakon poroda pokazala isklesano i skladno tijelo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

‘’Kada ti Žanamari pošalje badić koji je sama dizajnirala. Jedva ga čekam prošetati po plaži, bravo draga, predivan je. Zaslužuje moju rijetku fotku u ovakvom izdanju’’, napisala je Pamela. 

Brzo joj je odgovorila i Žanamari oduševljena viđenim. ‘’Ajme, što ti dobro stoji’’, poručila je Pameli. 

Pamela Ramljak drastično je promijenila boju kose - je li to za dejt s mužem?!

Mnogi su ostali zapanjeni Pamelinom odličnom linijom s obzirom na to da je 40-godišnja pjevačica mama dvoje djece, sina Antuna i kćeri Marie koju je na svijet donijela prije nepunih godinu dana. 

‘’Prije godinu dana najslađa trudnica, a sada wooow mama’’, Dvoje djece i ovakva bomba’’, ‘’Prezgodna’’, ‘’Super ti stoji, baš je lijep’’, ‘’Zgodna mama i super badić’’, ‘’Lijep badić na još ljepšem tijelu. Majka dvoje djece, ma bravo’’, ‘’Kada bih ja imala takvu liniju’’, ‘’Ma čekaj, je li moguće da je ovo tijelo poslije poroda?!‘’, mnogi su komplementirali pjevačici. 

U vlastitim kupaćim kostimima pozira i Žanamari

Kupaćim kostimima koje je sama dizajnirala temperature na Instagramu podignula je i Žanamari. ipak, 39-godišnjakinja se fanovima nedavno požalila kako ima problema kod oglašavanja na društvenoj mreži. 

Baš kao Kim Kardashian! Žanamari se uvukla u oskudnu modnu kombinaciju koja naglašava obline

"Ovo je možda jedini način da nosim svoj badić na Instagramu, a da me IG algoritam ne restrikta. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspije doći do vas. Uskoro ću isfurati badić u ovom materijalu, pa eto bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim kojeg sam i dizajnirala", istaknula je jednoj od objavi na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Badići koje je dizajnirala Žanamari i njihove vlasnice čini se ipak pronalaze put kako bi impresionirali korisnike Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Pamela i Žanamari zaista izgledaju sjajno!

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0