Stars

Baš kao Kim Kardashian! Žanamari se uvukla u oskudnu modnu kombinaciju koja naglašava obline

  • "Ubojiti stajling", "Baš si kraljica, koja kombinacija", "Nema ti ravne", samo su neki od komplimenata koje su Žanamari udijelili obožavatelji
  • Razlog je objavljena fotografija koja pjevačicu prikazuje u atraktivnoj modnoj kombinaciji kakve se ne bi posramila ni Kim Kardashian
  • No, zbog oskudnih kombinacija Žanamari se često nađe i na meti kritika pa se na Instagramu požalila kako joj uskraćuju priliku da reklamira vlastiti dizajn

Pjevačica Žanamari Perčić nerijetko izazove pažnju svojim oskudnim modnim kombinacijama, a iznimna nije bila ni ona u kojoj je pozirala ispred poznatog makarskog restorana. Zvijezda njezinog stajlinga bio je efektan crni top koji djeluje kao da je sastavljen od grudnjaka i dva reda kožnih remena, a uz njega je pjevačica pridodala sjajnu pencil suknju koja je dodatno naglasila njezine obline.

Cjelokupnu kombinaciju upotpunili su atraktivni modni detalji, poput sandala koje se vežu oko gležnja i torbice s potpisom poznatog regionalnog brenda My Lovely Bag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Možda vas zanima 7 aplikacija koje su super korisne za ljeto Rubrika Life&style Life&style

Modnu kombinaciju 39-godišnjakinja je ovjekovječila objavljivanjem na službenom Instagram profilu, a za istu su je obožavatelji obasipali nizom komplimenata. "Vrh", "Prezgodna si", "Ubojiti stajling", "Baš si kraljica, koja kombinacija", "Nema ti ravne", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Žanamari komplimente nisu propustile iskazati ni kolegica pjevačica Lidija Bačić i Influencerica Ella Dvornik, a oglasio se i njezin suprug Mario Perčić, koji je poručio kako izgleda fantastično.

Žanamari Perčić glazbom vraća optimizam: ''Novu pjesmu doživljavaju kao himnu ženskoj snazi i feminizmu!''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Možda vas zanima Ovo ljeto ne možemo odoljeti jednodijelnim badićima - totalno su hot trend Rubrika Moda Moda

Pjevačica se zbog oskudnih kreacija nerijetko nađe na meti kritičara koji ih smatraju nepoćudnima, a prema vlastitim riječima, velike probleme je imala kada je poželjela reklamirati vlastite badiće.

"Ovo je možda jedini način da nosim svoj badić na Instagramu, a da me IG algoritam ne restrikta. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspije doći do vas. Uskoro ću isfurati badić u ovom materijalu, pa eto bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim kojeg sam i dizajnirala", istaknula je u posljednjoj objavi na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Photo: Instagam

Komentari 0