Stars

Pa što joj je to s nogama?! Kourtney Kardashian zaigrala se u Photoshopu i napravila veliki gaf

  • Kourtney Kardashian objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj leži gola u kadi
  • Prekrivena je mjehurićima pjene, ali jedan detalj nismo mogli ne uočiti
  • Riječ je o velikoj Photoshop pogrešci koja joj se potkrala

Sestre Kardashian gotovo svakom svojom objavom na društvenim mrežama izazovu veliku pozornost medija. Posljednja u nizu je ona najstarije sestre Kourtney, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj leži gola u kadi prekrivena mjehurićima pjene.

Možda vas zanima Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega! Rubrika Beauty Beauty

Fotografija je pomalo provokativna, a jedan detalj nije nam mogao promaknuti. Naime, Kourtney je fotografiju uredila u Photoshopu (kao što to gotovo svi celebovi čine), ali ne baš tako uspješno. 

Možeš li uočiti o kojoj se pogrešci radi?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Reći ćemo ti samo - pogledaj njezine noge, točnije lijevu nogu! Izgleda jako čudno i potpuno neprirodno, zar ne? Lijeva joj je noga puno duža u odnosu na desnu i čini se kao da se bedro negdje izgubilo. 

Ovaj su promašaj uočili i korisnici društvenih mreža, koji su ispod objave nizali komentare na tu temu. Neke od njih prenosimo u cijelosti: "Tko god je napravio ovaj Photoshop, otpusti ga. Dragi Bože!", "Ovo je najgori Photoshop ikada!", "Zašto je njezina lijeva noga toliko duža od desne?!", "Ovo je urnebesno!"...

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Unatoč ovom gafu, fotografija je prikupila više od dva milijuna lajkova i preko 15 tisuća komentara. Još uvijek je otvorena opcija za komentiranje, što znači da Kourtney možda nije uočila Photoshop pogrešku ili jednostavno ne mari za to. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0