Stars

Na tajnoj ceremoniji se oženio Jude Law, a mladenka je daleko od svijeta showbiza

  • Slavni glumac Jude Law (46) oženio se jučer 14 godina mlađom psihijatricom Phillipom Coan
  • Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u Londonu
  • Mladenka se odlučila za kratku vjenčanicu, a Jude je zablistao u tamnoplavom odijelu

Jude Law (46) jedan je od onih muškaraca za kojim uzdišu žene diljem svijeta, ali, na žalost mnogih, on od jučer "više nije ni tržištu". Naime, slavni glumac jučer se, na tajnoj ceremoniji u Londonu, oženio 14 godina mlađom psihijatricom Phillipom Coan (32). 

O tome da se sprema vjenčanje šuškalo se već neko vrijeme, ali tajna ceremonija iznenadila je sve. Britanski The Sun, prenio je kako je vjenčanju prisustovala obitelj sretnog para i uski krug prijatelja, a slavni gosti ovog puta su izostali. Šuška se, prenosi Daily Mail, kako je glumcu, koji je inače otac petero djece, kum bio najstariji sin Rafferty (22). 

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smooth 99.5 FM (@smooth995fm) on

Fotografi su sretni par ulovili dok su išli prema lokaciji vjenčanja, a mladenka je zablistala u krajnje neobičnoj vjenčanici. Plavokosa psihijatrica za svoj najsretniji dan odjenula je mini haljinu krem boje s valovima po sredini. Na glavu je stavila šarmantni šešir, a u rukama je nosila šareni buket. Jude je, pak, zablistao u tamnoplavom odijelu, opuštenoj kravati i velikom šeširu. Ovaj par je stvarno originalan.

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRCN (@kcelebrity_news) on

Phillipa i Jude upoznali su se prije tri godine, a mladenka uopće ne pripada svijetu poznatih i slavnih. Svoju vezu uspjeli su održati nešto dalje od očiju javnosti. 32-godišnjakinja je po struci psihijatrica i uspješna poslovna žena, a ima i vlastitu tvrku Stride koja se bavi unaprijeđenjem učinka djelatnika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Best Films & Actors (@framecream) on

Lawu ovo nije prvi brak. Bio je vjenčan s glumicom Sadie Frost (53), a par imaju troje djece - Raffertyja (22), Iris (18) i Rudyja (16). Rastali su se 2003. godine, a glumac je nakon toga bio u vezi sa Siennom Miller i Samanthom Burke. Sa Samanthom je dobio i svoje četvrto dijete - Sophiu (9). Peto dijete dobio je s glazbenicom Catherine Harding, a djevojčica Ada ove godine proslavit će svoj četvrti rođendan. Poznato je kako je Law odgovaran otac pa ga fotografi često ulove okruženog djecom. Ako nije u njihovom društvu, onda ga najčešće ulove na trčanju ili snimanju novih filmova i serije. Posljednjih mjeseci naporno radi na snimanju nove sezone serije "Mladi papa" pa mnogo vremena provodi u Italiji, a Phillipa često putuje s njim. 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0