Stars

Ovo nismo očekivali, Sheldon iz Teorije velikog praska je obojao kosu u plavo - pogledaj kako mu stoji

  • Glumac Jim Parsons najpoznatiji nam je po ulozi Sheldona u seriji ''Teorija velikog praska''
  • Od početka svibnja ga gledamo i u Netflixovoj seriji ''Hollywood'' u kojoj tumači Henryja Willsona
  • U emisiji SiriusXM otkrio je kako se u karanteni odlučio za novu boju kose kako bi zabavio supruga

Glumca Jim Parsonsa (47) već godinama gledamo u seriji ''Teorija velikog praska'' kao teoretičara fizike Sheldona Coopera koji nas zabavlja svojim načinom razmišljanja neshvaćenog genijalca te nerazumijevanjem sarkazma, humora i ironije. U ovoj ulozi smo ga imali prilike gledati od 2007. do 2019. godine, kada je nakon 12 sezona završeno snimanje. 

 | Autor: imdb imdb

Početkom svibnja na Netflix je došla serija ''Hollywood'', koja nam je ovog glumca predstavila u drugačijem svjetlu nego što smo ga naviknuli gledati. Jim u seriji tumači lik Henryja Willsona koji je poznat kao lovac na talente u zlatnom dobu Hollywooda, ali ga i prati glas neugodne osobe. Zbog uloge napravljene po stvarnoj osobi, glumac je promijenio frizuru, a postupak njezinog nastanka je objavio na Instagramu. 

Možda vas zanima Sheldon u novoj seriji glumi negativca! Progovorio je o mračnoj ulozi kojom je šokirao mnoge obožavatelje Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on

Nedugo nakon te objave, Jim je preko video poziva gostovao u emisiji SiriusXM, a gledatelje je ovog puta iznenadio potpuno novom bojom kose. Naime, Jim je svoju pobojao u plavo. Iako se mislilo da se i ovog puta pripremio za neku ulogu, voditelju Jessu Cagleu je objasnio o čemu je riječ. ''Za sve je kriva karantena, a ja sam htio zabaviti svog supruga.'', rekao je Jim. Ne sumnjamo kako je u tome uspio, a vjerujemo da je producent Todd Spiewak, s kojim je glumac u braku od 2017. godine, ostao iznenađen kao i svi koji su vidjeli novi look. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0