Stars

Ovih 8 megapoznatih zvijezda radilo je najluđe prve poslove - jedna je tjerala kukce s božićnih drvca

  • Oni su poznati, oni su slavni i imaju fanove diljem svijeta
  • Međutim, svjetski poznate zvijezde – pjevači/ce i glumci/ce – nisu rođeni superpoznati i superbogati
  • Neki od njih radili su u mlađim danima doista neobične poslove

I zvijezde su prije velike slave imale tipične poslove. Međutim, prvi radni pokušaji nekih slavnih osoba bili su doista čudnovati. Potražili smo neke od najluđih prvih poslova zvijezda…

Taylor Swift

Nedavno je 30-godišnja pjevačica izdala novi album i njeni obožavatelji ga jako vole. I proteklih je godina Taylor Swift spadala među obožavanije umjetnice. Toliko da gotovo nitko ne može zamisliti da je nekada radila nešto drugo osim glazbe. Međutim, radila je: prvi posao imala je na farmi božićnih jelki, a njena zadaća je bila da ih oslobađa od kukaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not a lot going on at the moment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Brad Pitt

Možeš li si zamisliti 56-godišnjeg glumca odjevenog poput pilića? Naime, upravo je to bio njegov prvi posao. Zgodni glumac radio je reklamu za jedan lanac pečenjara – kao maskota. Rado bismo vidjele koju fotografiju…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Pink

Pop-rock pjevačica probila se sa svojom pjesmom „Lady Marmelade“ zajedno s Christinom Aguilerom. Međutim, prije toga morala je raditi druge poslove kako bi imala dovoljno novaca za život. Naime, radila je kao pomoćna radnica u McDonald'su.

Johhny Deep

Davno prije nego što je Johhny Deep započeo glumačku karijeru, životario je radeći sitne poslove. 57-godišnji glumac pokušavao je čak jedno vrijeme telefonski prodavati kemijske olovke s gravurom.

Jennifer Aniston

Glumica se probila sa serijom „Prijatelji“. Prije toga radila je razne povremene poslove. Između ostaloga, 51-godišnja glumica radila je kao kurirka na biciklu u New Yorku.

Demi Moore

Demi Moore nije imala lako djetinjstvo i uzimala je, kako je sama izjavila, svaki posao koji je god mogla. Čak je jednom utjerivala dugove. Tko bi rekao?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morel mushroom treasure hunt...🍄

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Ozzy Osbourne

Živuća rock-legenda Ozzy Osbourne je prije svoje karijere glazbenika bio mesar. Naime, radio je mladim danima u klaonici. Danas je vegetarijanac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Off into the garden like...

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

Hugh Jackman

Hugh Jackman nije samo u filmu „The Greatest Showman“ dokazao da je rođeni zabavljač. Prije glumačke karijere radio je redovito kao dječji klaun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Found on the cutting room floor. #tbt #thegreatestshowman

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0