Stars
Ariana Grande, rak po horoskopu

Ovih 7 bizarnih stvari striktno moraju slijediti asistenti i zaposlenici Ariane Grande

  • Ariana Grande jedna je od najuspješnijih pjevačica današnjice čija je karijera započela kada je imala samo 15 godina
  • Iza nje je više od 85 milijuna prodanih nosača zvuka i dobitnica je brojnih nagrada, no unatoč silnom talentu, često ju prati ne baš pozitivna reputacija
  • Pjevačica naime ima brojna pravila i zahtjeve kojih se njezino osoblje i zaposlenici moraju pridržavati pa ju mnogi smatraju razmaženom i bahatom

Raditi za Arianu Grande možda u teoriji nekome zvuči kao posao iz snova i svakako ima svoje prednosti budući da njezino osoblje i njezini pomoćnici imaju direktan uvid u njezin glamurozan život, no rad sa zvijezdama poput nje gotovo redovito dolazi u paketu i s pomalo ekscentričnim prohtjevima i poprilično strogim pravilima, a ovo su samo neka kojih se njezini zaposlenici moraju pridržavati!

Inzistira da ju se nosi

Kada je umorna, Ariana zahtijeva da je njezino osoblje nosi. 'Njezino je novo pravilo da ju moraju nositi, doslovno kao bebu, kada joj se ne da hodati', rekao je izvor blizak pjevačici nakon što je viđena kako ju njezino osoblje nosi nakon snimanja glazbenog spota još 2014. godine. 'Rekla je da ne želi da njezina dragocjena stopala udaraju o pod', komentirao je izvor.

Možda vas zanima Od ovih osam slavnih zvijezda je gotovo nemoguće dobiti autogram, oni ih mrze dijeliti Rubrika Stars Stars

Njezini je pomoćnici moraju pratiti s bocom vode

Ariana ni na trenutak ne želi ostati žedna pa tjera svoje pomoćnike da za njom nose bocu vode. "Čak se ponašala kao prava diva na dodjeli nagrada 'BBC 1’s teen awards' 2014. kada je kraj sebe imala pomoćnicu koja ju je pratila u stopu s bocom vode i slamkom. I čim bi se osjećala malčice žedno, vrištala bi 'VODA!' i djevojka bi dojurila", rekao je izvor blizak pjevačici za magazin Star te dodao: "U jednom je trenutku voda bila pretopla za njezin ukus pa ju je ispljunula!"

Mora joj se pripremati isključivo hrana na biljnoj bazi

Otkako je Ariana zbog ljubavi prema životinjama odlučila svoju prehranu zamijeniti isključivo biljnom, njezini joj pomoćnici moraju  pripremati isključivo takve obroke. "Čvrsto vjerujem u jedenje isključivo biljne hrane koja može produžiti životni vijek i učiniti vas svestrano sretnijom osobom. Teško je jesti vani, ali držim se onoga što znam – povrća, voća i salate, a kad dođem doma, pojest ću nešto drugo", izjavila je za The Mirror.

Uvijek mora imati jagoda na raspolaganju

Osim što je i ostatak njezine prehrane na biljnoj bazi, Ariana u svakom trenutku želi jagode imati dostupne jer su joj upravo one omiljena hrana. Svi članovi osoblja koji su zaduženi za njezinu prehranu pripremaju jagode kao dio njezinih obroka, a ona je sama priznala da su joj jagode omiljena namirnica i da ih, otkad zna za sebe, jede barem pet komada dnevno.

Njezino osoblje brine za njezine ljubimce

Ariana je veliki ljubitelj životinja i ima brojne pse kao kućne ljubimce. Oni su joj jako dragi pa joj je važno da se ljudi koji rade za nju prema njima ponašaju ispravno. Kada je prije tri godine bila u posjetu Glasgowu, zatražila je da u Irsku otputuju i njezini psi. "O psima, kojima je dodijeljena vlastita soba u dvosobnom stanu, je tijekom njihova boravka brinuo čuvar", rekao je izvor za The Sun te dodao: "Osim što su redovito dobivali personalizirane pseće kekse u obliku kosti i imali krznenu posteljinu, čak su dobili i ogrlice s tartan uzorkom."

Možda vas zanima Ovo su salate koje obožavaju Jennifer Aniston, Ariana Grande i Beyonce, imamo i recepte Rubrika Life&style Life&style

Na kameri uvijek pokazuje samo lijevu stranu lica

Kad god je pred kamerom, Ariana zahtijeva da joj se snimi samo lijeva strana lica. Još 2014. godine, kako je pisao news.com.au, trebala je imati nekoliko snimanja u Australiji, no ona su na kraju ipak otkazana, a navodno je razlog bio taj što su fotografi tijekom snimanja mogli snimati samo stranu koju pjevačica uvijek skriva pa je, kada je shvatila da ne mogu udovoljiti njezinim zahtjevima,  otkazala snimanja.

Inzistira da fotografije budu snimljene pod određenim svjetlom

U jednom je slučaju Arianin životni trener dao otkaz i otkrio koliko je stvarno teško bilo raditi s pjevačicom. Potvrdio je tada da, osim što dopušta da se snima samo njezina lijeva strana, Ariana inzistira da se fotografije snimaju samo pod određenimm svjetlom. "Fotografirat će se samo s lijeve strane, pod određenim svjetlom. Nepristojna je prema svojim obožavateljima. Bila je toliko opsjednuta svojom kosom da ju je bojala svaka tri dana, a njezin je veliki konjski rep lažan", rekao je izvor za Page Six.

Photo: Instagram @arianagrande

Komentari 0