Stars

Otkriveno je mjesto gdje će Kate i William proslaviti rođendan princa Georgea. Prekrasno je!

  • Kate Middleton i princ William uputili su se na privatan karipski otok Mustique na obiteljski odmor
  • Sa sobom vode i svoje troje djece, a princ George tamo će proslaviti i svoj šesti rođendan
  • Ovo nije prvi puta da kraljevska obitelj ljetuje na ovoj skrivenoj lokaciji, a prošli puta društvo su im pravili Kateini roditelji te brat i sestra

Kate Middleton i princ William vraćaju se na svoju omiljenu destinaciju na Karibima i to u punome obiteljskom sastavu. Sa sobom vode i svoje mališane - princa Georgea i Luisa te princezu Charlotte.

Njihovo je odredište čarobni otočić Mustique koji su već navodno posjetili prošle godine. Ovaj put razlog nije samo odmor, nego i proslava šestoga rođendana princa Georgea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Mustique je dobro poznato odredište slavnih i bogatih. Riječ je o privatnom otoku nad kojom se ne smije letjeti pa to onemogućava paparazzije da narušavaju privatnost gostiju.

Možda vas zanima Nismo mislili da ćemo ih ikad vidjeti u ovoj situaciji: Kate i William zavrnuli rukave i prionuli na posao Rubrika Stars Stars

Na otoku djeluje i posebna policija na čijem je čelu nekadašnji poglavar Scotland Yarda. Upravo oni brinu o svojim gostima sa svjetske A liste među kojima su dosad bili i drugi članovi kraljevske obitelji pa tako i kraljica Elizabeta. Osim njih otok su posjetili i Tommy Hilfiger, Mick Jagger, Paul McCartney, Jon Bon Jovi, John Travolta i mnogi drugi.

Možda vas zanima Kako izgleda omiljena večer kod kuće Kate Middleton? Nevjerojatno, ali poprilično sliči tvojoj Rubrika Life&style Life&style

"Otok je nevjerojatno privatan i diskretan, ali nije udaljen. A oni poznaju i vjeruju osoblju koje tamo radi i navikli su na njih", doznaje The Sun iz izvora bliskih obitelji. "Mustique je savršen jer odlaze na mjesto s tek dva bara i nekolicinom ljudi pa nisu potpuno izolirani."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on

Par je i ranije posjetio Mustique i to s bratom i sestrom Kate Middleton i njezinim roditeljima, Carole i Michaelom. Tada su uživali u ronjenju, tenisu i koktelima, a ovaj put vojvoda i vojvotkinja svojim će najmanjima pokazati sve čari ovoga rajskog mjesta. Vjerujemo i da će princu Georgeu ovaj rođendan ostati u posebnom sjećanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Sada je kraljevski par na svom godišnjem odmoru i uzimaju predah od kraljevskih dužnosti, a na posao se vraćaju u rujnu.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Photo: profimedia

Komentari 0