Stars

Nismo mislili da ćemo ih ikad vidjeti u ovoj situaciji: Kate i William zavrnuli rukave i prionuli na posao

  • Kate Middleton i princ William posjetili su zajednicu farmera
  • I sami su se upustili u farmerski posao - šišanje ovaca
  • Lijepa je vojvotkinja obukla obične traperice i dalje izgleda fantastično

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate Middleton, nalaze se u Cumbriji, na sjeveru Engleske gdje su posjetili lokalnu zajednicu farmera. Pokraj uobičajenih razgovora i razgleda farmi i sami su se upustili u jedan sasvim uobičajeni farmerski zadatak pa su - šišali ovce.

U ovoj ulozi kraljevski je par, čini se, uživao, jer osmijehe s lica nisu skidali. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Farmeri su im pritom pomagali, ali Kate i William u novoj su se ulozi brzo snašli pa vjerujemo kako su zadatak uspješno obavili. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

U ovome danu na selu i među ruralnom zajednicom vojvoda i vojvotkinja pokazali su da znaju uživati i u nimalo lakom poslu.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Lijepa je Kate za tu prigodu obukla jednostavne i uske traperice i uz njih obukla džemper maslinaste boje ispod kojeg je virila bijela košuljica s čipkastim ovratnikom, a preko toga je odjenula jaknicu maslinaste boje s hrpom džepova.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Obula je i čizmice brenda Chloe koje su idealno odgovarale prilici.

Možda vas zanima Kate Middleton primila je od kraljice Elizabete najvišu titulu. A što je s Meghan, pitaju se njezini poklonici? Rubrika Stars Stars

Svoju je kosu podignula u visoki rep i još jednom pokazala da se savršeno prilagodi svakoj situaciji i što god da odjene izgleda baš fantastično - pa čak i kad šiša ovce.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0