Life&style

Kako izgleda omiljena večer kod kuće Kate Middleton? Nevjerojatno, ali poprilično sliči tvojoj

  • Usred govorkanja o Williamovoj aferi, neugodnim svađama i silnim kraljevskim dužnostima, Kate i  William jedva dočekaju večer kod kuće 
  • Kad se veselo prisjete da su i oni samo obični ljudi koji se vole izležavati, naručivati dostavu i maratonski gledati serije
  • Osim megapopularne serije 'Game of Thrones', nedavno su odgledali i seriju 'Bodyguard'. Sad su na "Chernobylu"?

Ovih je dana prilično burno na kraljevskim dvorima - između glasina o Williamovoj aferi, do svađa između njega i mlađeg brata Harryja i svakodnevnih kraljevskih dužnosti, pretpostavljamo da je Kate i Williamu teško pronaći trenutke mira i opuštanja. No, kada ih i nađu, pitamo se što uopće rade? Odgovor nas je, u najmanju ruku, iznenadio!

Naime, kod vojvode i vojvotkinje od Cambridgea nije riječ o nikakvim skupim, večerama, odlascima u kazalište već o jednostavnom naručivanju hrane i gledanju Netflixa. "Kate nema ništa draže nego naručiti indijsku hranu i jesti je na kauču dok gleda neku seriju na Netflixu s Williamom", rekao je izvor za magazin Weekly. Iskreno, i nas je iznenadilo da imamo toliko sličnosti s parom koji ipak živi toliko drukčiji, glamurozniji život.

Možda vas zanima Saznaj koji kupaći kostim najbolje odgovara tvojoj osobnosti Rubrika Moda Moda

A što uopće gledaju na Netflixu? Izvor kaže da su svakih nekoliko tjedana (ok, mi ipak imamo više vremena za tv serije, neka se pojedu od muke!) odvojili večer kako bi zajedno odgledali nekoliko epizoda 'Igre prijestolja', a nedavno su zajedno odgledali i seriju 'Bodyguard'. Prema tome, svakako možemo reći da biraju tipove serija s kojima se mogu poistovjetiti, a automatski nam je toplije oko srca kad ih zamislimo u svilenim ogrtačima s hrpom hrane iz plastičnih kutijica i kartonske ambalaže pred sobom kako napeto prate epizodu omiljene serije.

 

Photo: Instagram/@kensingtonroyal

Komentari 0