Stars

Otkrivene male tajne ljepotana iz serije 'Fazilet i njezine kćeri'

  • "Najprodornije modre oči Turske" tako glumca Čaglara Ertugrula nazivaju u njegovoj domovini
  • Na pitanje je li sličan Jagizu, liku koji tumači u seriji 'Fazilet i njezine kćeri' odgovara: "Na neki način da. No, ja sam djetinjastiji. On ima svoja životna pravila"
  • Čaglar je oduvijek želio biti glumac, ali njegovi roditelji nisu bili zadovoljni njegovim odabirom. Zbog njih je završio fakultet strojarstva

Čaglar Ertugrul u seriji "Fazilet i njezine kćeri" glumi Jagiza, omiljenog sina obitelji Egeman koji je veoma uspješan, pouzdan i zreo. Radi u obiteljskoj tvrtci kao desna ruka svome ocu i zaljubljuje se u Hazan, stariju kćer od Fazilet. Je li 31-godišnji Čaglar imalo sličan liku koji glumi? Možda ipak jest, kako sam priznaje: "Na neki način smo slični. No, ja sam djetinjastiji. On ima svoja životna pravila".
Uloga u seriji Čaglaru je donijela popularnost, ali i ljubav - na setu je ovaj zgodni, 188 cm visok muškarac upoznao kostimografkinju Kaylu Manukyan s kojom je u sretnoj vezi. No, da je bilo po volji njegovih roditelja, za Čaglara vjerojatno nikad ne bismo čuli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Caglar Ertugrul (@caglarertugrul)

Geni za bavljenje znanošću

 "Moj otac je inženjer geologije, a majka ortodontica i uvjeravali su me da imam gene za bavljenje znanošću i praktički me odvukli da studiram strojarstvo. Nisam se vidio u tom zanimanju pa sam, njima ne rekavši ništa, otišao na dramsku akademiju. Igrao sam u nekoliko kazališnih komada i proučavao posao redatelja. Ustru­čavao sam se to im priznati pa sam diplomirao strojarstvo. U početku su roditelji bili bijesni, ali s vremenom su prihvatili odluku da se posvetim glumi", izjavio je turski glumac u intervjuu za emisiju "IN magazin" dodajući kako je pokušao udovoljiti svojim roditeljima, a onda je shvatio kako želi i ostvariti svoj san. Zbog toga je odlučio biti glumac i sada uživa u svom poslu.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Pravi mali vražićak

Prisjeća se kako su ga njegovi učitelji smatrali inteligentnim, ali vrlo nemirnim djetetom. Profesorima je umjesto odgovora na pitanje, dobacivao razne šale i barem jednom u mjesecu morao posjetiti ravnatelja škole. Još se uvijek, kaže, divi svojim roditeljima kako su uspjeli izaći na kraj s njime i najviše im je zahvalan jer su ga odgojili u jednu odgovornu i ozbiljnu osobu. A njih smatra i zaslužnima za svoj izgled: 

"Kada mi netko kaže da sam zgodan, poručim da na tome treba čestitati mojim roditeljima." Čaglar je osoba koju ne usrećuju komplimenti ni lajkovi pa da se njega pita, obrisaobi sve društvene mreže - ali zbog posla mora biti izložen javnosti. Ponekad, priznaje, voli snimiti selfie, ali smatra da ljudi koji svakodnevno objavljuju svoje fotografije pretjeruju. 

A kakav je u vezi?

Znao je govoriti i o tipu žene koja mu se sviđa pa je tako rekao da njegova odabranica mora biti kulturna, društvena i nježna i otkrio da ga privlače pametne djevojke koje znaju šta hoće u životu. Izgleda da je baš to sve pronašao u kostimografkinji Kayli Manukyan, što, vjerujemo, nije razveselilo njegove silne obožavateljice.

A što kaže, kakav je u vezi? Nije ljubomoran tip osobe i naučio je osobu prihvatiti onakvom kakvom jest te shvatio da se nikoga ne može mijenjati. No, Kayla njega ipak mijenja, barem njegov izgled: 

Možda vas zanima Tri velike ljubavi lijepe Faziletine kćeri: jednu vezu su Afri čak i roditelji branili Rubrika Stars Stars

"Ponekad mi Kayla pomaže odabrati što obući, kad nemam inspiraciju ili sam u žurbi. Prije nego što smo se upoznali, imao sam uvijek spremne kombinacije. Pokušaji modnog eksperimentiranja nikad  mi nisu uspjeli, dosadno mi je uopće o tome razmišljati. Volio bih se ekscentrično odijevati, kao Conor McGregor".

 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0