Stars

Tri velike ljubavi lijepe Faziletine kćeri: jednu vezu su Afri čak i roditelji branili

  • Turska glumica Afra Saracoglu plieni pozornost ulogom u seriji 'Fazilet i njezine kćeri'
  • Trenutno je u sretnoj vezi s turskim glumcem Mertom Yaziciogluom, no na njezinom ljubavnom planu bilo je mnogo bura
  • Bila je čak i u vezi kojoj su se usprotivili njezini roditelji

Afra Saracoglu je 21-godišnja ljepotica koja je već postigla niz uspjeha u glumačkoj, ali i manekenskoj karijeri i u Turskoj se smatra trenutačno najtraženijom glumicom u televizijskoj industriji. U seriji 'Fazilet i njezine kćeri' glumi jednu od glavnih uloga, Edže, Faziletinu mlađu kćer koja je na sve spremna zbog slave i novca pa čak i udati se za čovjeka koji joj može biti otac. A čini se kako joj ni u privatnom životu veze sa starijim muškarcem nisu strane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gunaydın 😬😌

Objavu dijeli Afra Saraçoğlu (@afrasaracoglu)

 

Možda vas zanima Video: Saznale smo iz prve ruke koji je najgori trač koji je Zsa Zsa čula o sebi i Lani Jurčević Rubrika Life&style Life&style

Sada je, izgleda, sretna

Trenutno je veoma sretna i to nikako ne skriva pa tako na društvenim mrežama možemo vidjeti kako najviše vremena voli provoditi sa svojim dečkom Mertom Yaziciogluom. Mert je 26-godišnji glumac kojeg se možda sjećaš iz serije "Crna ruža"  gdje je glumio Barana. Ako ga se ti i možda ne sjećaš, mnogim žanama je nazaboravan pa ovog ljepotana prati više od 200 tisuća obožavateljica. Osim što se bavi glumom, Mert trenira i taktičko pucanje iz pištolja, a s Afrom se upoznao na snimanju filma  'Love 101' i prema turskim medijima, par je u vezi šest mjeseci.  Izgleda sretnoj, jer Afra je na Instagramu objavila njihovu zajedničku sliku te dodala opis "Možda smo opasan par, ali samo malo..". 

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara

...no nekad joj nije bilo lako

Imala je samo 18 godina i bila na početku karijere i nepoznata javnosti kada je upoznala i ludo zavoljela 25 godina starijeg glumca Ozcana Deniza. Njega smo viđali u brojnim poznatim turskim serijama kao što su "Istanbulska nevjesta" gdje je glumio poslovnog i ozbiljnog  Faruka, ali i u seriji "Sudbina" gdje je glumio romantičnog i neodoljivog Kaharmana. U serijama uvijek glumi zavodljivog, ali i ozbiljnog poslovnog muškarca kojemu je obitelj i posao sve na svijetu, no u privatnom životu poznat je po tome što stalno mijenja partnerice. Afrini roditelji nisu htjeli prihvatiti vezu između Alfe i Ozcana, ali unatoč tome, Alfa i Ozcan su ostali u vezi gotovo godinu dana - sve dok se on nije zaljubio u drugu, također mladu, 20 godina mlađu ljepoticu Feyzu Aktan s kojom sada ima i dijete i s kojom se prošle godine vjenčao. 

Strastvena veza s redateljem 

Dok je na setu snimala za seriju "Fazilet i njezine kćeri", 2017. godine mlada glumica imala je aferu s pomoćnim redateljem Erayem Altayom.  Naime, redatelj je tada bio u vezi sa sestrom redateljice serije Gocken Uste, dakle sestrom svoje šefice, što nikako nije doprinijelo atmosferi na setu. Netko od njih dvoje, redatelj ili glumica, moralo je napustiti posao, a odluka producenata pala je na Eraya, dok je Afra ostala glumiti - što se, s obzirom na njezinu i popularnost serije, čini kao prava odluka. No, veza zbog koje je Eray ostao bez posla nije trajala dugo, prekinuli su, a Afra je sada s Mertom, izgleda napokon sretna u ljubavi.

  Možda vas zanima Je li Bali-beg dobio konkurenciju? Alp Navruz novi je seks simbol turskih serija, a njegov ljubavni život posebno je intrigantan Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #fhvk #16eylul

Objavu dijeli Afra Saraçoğlu (@afrasaracoglu)

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0