Stars

Otkrivamo tko je zapravo Vinko Ćemeraš, pobjednik show "The Voice" i što mu je to poručila Ella Dvornik

  • Pobjedu u trećoj sezoni hrvatske inačice showa "The Voice", nakon dvije dame- Nine Kraljić i Ruže Janjiš, odnio je Vinko Ćemeraš
  • Pobjeda ovog skromnog 25-godišnjaka iz Čapljine oduševila je korisnike društvenih mreža koji vjeruju kako je ona više nego zaslužena
  • Osim glasom, Vinko je domaću publiku osvojio samozatajnošću, nenametljivošću i iskrenošću prema glazbi

Vinko Ćemeraš pobjednik je treće sezone glazbenog showa "The Voice Hrvatska". Ovaj 25-godišnji iz Čapljine, publiku je osim specifičnim glasom razoružao skromnošću i nenametljivošću te ne čudi stoga što su društvene mreže preplavile pohvale na njegov račun. Javnost se slaže kako je pobjeda i više nego zaslužena, a evo što smo saznali o novom pobjedniku.

Možda vas zanima Ovih 10 pjesama dokazano smanjuje razinu stresa, pokušaj se barem malo smiriti - glazbom Rubrika Life&style Life&style

Skromnost na cijeni

 Vinkovo zanimanje za glazbu, prema riječima njegova oca, počelo je gitarom kupljenom starijem sinu Marinu, kojega ona nije previše interesirala, pa se njome okupirao Vinko. Većinom je učio svirati sam, a od glazbe nije odustajao ni kad su ga, uz studij, sustigle brojne obveze i odgovornost prema kući. Naime, Vinko u Mostaru studira informacijske znanosti te je radio kao konobar kako bi mogao financirati svoje školovanje. Budući da su mu roditelji zbog posla preselili u Njemačku, a braća žive u Irskoj i Dubrovniku, on je sam ostao u rodnom mjestu gdje brine o obiteljskom imanju.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

"Nikad nije kune tražio, a nije da mu se ne bi dale. Jednostavno je takav. Kad ne bi bio zauzet fakultetom, svirao je, išao na gaže... Roditelji su, otišavši van, kako se ono kaže, kuću na njemu ostavili. Velika je to i puna kuća bila, danas je zaključana. Sad je nas nekoliko bilo dolje, u Čapljini, za Božić. Skupilo nas se petero, šestero za stolom, drugi nisu mogli doći. A nekad nas je bilo petnaestak. Valjda ćemo opet jednom biti skupa" - prenosi 24sata izjavu njegove tete Anite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"We're bound to be afraid" 🙃 . . . . . . 📷Dario Njavro/HRT

Objavu dijeli Vinko Ćemeraš (@vinkocemeras22)

Želio je predstaviti svoju glazbu

Mladić se u "The Voice" prijavio kako bi široj javnosti predstavio svoje autorske skladbe. Naime, kako prenosi Index, on piše tekstove, sklada i aranžira pjesme, a pjevati je počeo kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Autor je i vlastitih pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima pa je tako nastupao na festivalima "Exit" i "Star", a dio je i Anarhiv dua. Pjesme većinom stvara na engleskom jeziku jer vjeruje kako tako bolje zvuče.

Možda vas zanima Jesu li ovo najluđe stvari koje pjevačice rade da sačuvaju glas? Rubrika Life&style Life&style

Mentora Davora Gobca doveo je do suza

Treća pjesma kojom se predstavio u finalu bila je ipak na hrvatskom te jer riječ o obradi hita "Pelin i med" neprežaljenog Dine Dvornika. "Idem riskirati... Valjda će biti dobro"- rekao je Vinko prije finalne večeri za Slobodnu Dalmaciju. U trenutku nastupa u studiju je bila cijela njegova obitelj, no posebno je bio ponosan njegov mentor Davor Gobac koji je na izvedbu čak i pustio suzu. "Užasno mi je drago da je Vinko pjevao "Pelin i med". Cijela suradnja bila je krasna. Vinko je jedan "skuliran" momak i drag dečko, s kojim sam došao do kraja. Nekako, ova pjesma je sve to zaokružila" - otkrio je Gobac.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Ella mu poručila da po potrebi drmne dva pelina!

O njegovoj posljednjoj izvedbi oglasila se i Ella Dvornik Pierce koja je na svom Facebooku napisala sljedeće: "Baš mi je drago da je Vinko pobijedio "The Voice" s pjesmom "Pelin i med". Osim što je tu pjesmu teško pjevati, mislim da i sama tematika pjesme opisuje Vinkovo putovanje. Vinku sve najbolje u daljnjoj karijeri. Kad ti život ponudi pelin, drmni odmah dva!". A slijedi li ovom dečku sjajna karijera ili sudbina dosadašnjih pobjednica koje se nisu uspjele probiti na šire tržište, pokazat će vrijeme. Mi mu zbog svega prikazanog želimo puno uspjeha!

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 



 
Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0