Stars

Otac Meghan Markle nema što tražiti blizu bebe, grozan je, kaže njegova bivša žena

  • Roslyn Marke, bivša supruga Meghaninog oca, rekla je kako on nema što tražiti blizu njezinog djeteta
  • Thomasa Marklea optužila je da je bio grozan otac prema njihovoj djeci, bio je nasilan, vrijeđao ih i uzimao novac za hranu
  • Upozorila je Meghan da ga ne pušta u svoj život jer se sigurno nije promijenio i neće biti dobar djed Archieju

Bivša supruga Thomasa Marklea, Roslyn Markle, posljednje se tri godine, otkako su se Meghan i princ Harry susreli, nije miješala u život svoje pokćerke. Ipak, nakon rođenja njihovoga sina Archieja odlučila je prekinuti šutnju i Meghan upozoriti na njezinog oca.

Roslyn je izjavila kako je Thomas bio užasan otac koji je pokazivao jako malo interesa za njihovu djecu. Meghan je zato poručila kako ga više uopće ne bi smjela pustiti u svoj život i štoviše, trebala bi ga držati podalje od malenog Archieja.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Ova je 73-godišnjakinja u braku s Meghaninim ocem bila od 1964. do 1975., odnosno prije nego što se on oženio, Doriom Ragland, Meghaninom majkom, 1979. godine. Thomasu Markleu i taj je brak propao nakon osam godina.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Roslyn je Meghan savjetovala da se ne pomiri sa svojim ocem jer on uopće neće biti dobar djed Archieju. "Meghan bi bila luda kad bi ga ponovo primila u svoj život. Prikazuje se kao da je divan otac, ali on to našoj djeci nije bio Možda zvuči kao klišej, ali istina je da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada", rekla je Roslyn.

"Archie zaslužuje živjeti u sretnom domu, a ne u nekoj osvetničkoj atmoseri koja se stvara", dodala je.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Uvjerena kako se Thomas Markle neće promijeniti, njegova je bivša supruga u javnost iznjela detalje njegovoga ponašanja tijekom njihova braka.

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

"Thomas je pokazao Meghan da mu ona ne može vjerovati. Ona toga treba biti svjesna. Ovo ne govorim iz gorčine, jer moj se život nastavio prije puno godina, nego zato što brinem", objasnila je Meghanina pomajka.

Tvrdi kako je 74-godišnjak bio nasilan, varao je, pa čak i s njezinom rođakinjom, imao je ljutite ispade i oduzimao joj novac pa je ona iz trgovina morala krasti hranu. Meghanin otac sve ove optužbe oštro odbacuje.

Par se upoznao u svojim dvadesetim godinama na kućnoj zabavi u Chicagu. Visok i zgodan Thomas, s odličnim smislom za humor, rekla je Roslyn, očarao ju je, a uskoro je ostala trudna s njihovim prvim djetetom. Tada su se odlučili vjenčati.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Samantha Markle

Godinu dana nakon njihovog susreta rodila se njihova kći Samantha, no ubrzo im se veza počela raspadati. "Ja tada nisam radila pa smo ovisili samo o njegovoj plaći, ali on je smatrao da je to samo njegov novac pa mi nije dao niti za pelene", rekla je Roslyn.

"Vrijeđao me neprestano, a ja sam bila bespomoćna, s malim djetetom kraj sebe", prisjetila se Roslyn koja je unatoč poteškoćama uskoro ostala trudna i s njihovim drugim djetetom, Tomom. Tada ih se Thomas stariji, kako kaže, želio riješiti pa ih je odveo svojim roditeljima.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

"Dok je on živio samački život u Chicagu, nas su hranili njegovi majka i otac." Kad su se naposlijetku vratili kući, Markle se i dalje jednako ponašao. Nije im davao za hranu pa je Roslyn posramljeno prepričala kako je s djecom odlazila krasti hranu i skrivala je u njihova kolica.

Bilo je uobičajeno i da joj suprug nestane na nekoliko dana. "Često ga nije bilo ni noćima, a vraćao bi se kući ujutro s tragovima ruža i mirisom ženskog parfema na sebi", rekla je. Na njegovome radnom mjestu, u studiju, vidjela je i njegovu ljubavnicu koju je predstavljao kao svoju djevojku.

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Nakon svega toga, Roslyn je bilo dosta pa joj je prijateljica ponudila da s djecom dođe kod nje. Tada je započela i njihova službena rastava u kojoj joj je Thomas prijetio da će joj sve oduzeti. Nakon toga upoznao je Doriu, Meghaninu majku, s kojom je u braku bio četiri godine.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

"Mislim da znam kako je Doria "pala" na njega, nije ni čudno, on zna upotrijebiti svoj šarm. Ali vjerujem kako je ubrzo vidjela iste stvari kao i ja", rekla je Roslyn. Thomas Markle kaže kako su ovo sve samo laži koje mogu potvrditi i njegova djeca. Kako kaže, oboje su od svoje majke Roslyn otišli jer ih je zlostavljala.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0