Stars

Ostvarila joj se dugogodišnja želja! Marija Husar Rimac u 46. godini rodila je sina

  • U obitelj Marije Husar Rimac i njezinog supruga Vjekoslava danas je stigla prinova
  • Pjevačica je rodila dječaka, a vijest je potvrdila njezina sestra Ivana Husar Mlinac
  • Prinovi u obitelji posebno se raduje stariji sin Ivan koji je žarko želio malog bracu

Pjevačica Marija Husar Rimac rodila je sina, a vijest o tome da je u 46. godini ponovno postala majka potvrdila je njezina starija sestra. "Potvrđujem, danas je rodila", kratko je za Gloriu potvrdila Ivana Husar Mlinac. Ime dječaka, kao ni preostali podatci, za sada nisu otkriveni.

Možda vas zanima Prema istraživanjima, roditelji koji odgajaju uspješnu djecu dijele ovih 6 karakteristika Rubrika Life&style Life&style

Kada se već pomirila da će njezin sedmogodišnji sin Ivan ostati jedinac, pjevačica je prirodno zanijela u petom desetljeću života. Trudnoću je nazvala "darom od Boga" te je priznala kako je ona stigla kada se najmanje nadala. U jednom je razgovoru otkrila kako je njezin stariji sin žarko želio brata, na što mu je proučila da se moli Bogu jer on uslišava dječje želje. Dječaka je ispunjenje želje uvelike razveselio, a vijest o prinovi oduševila je i Marijinog supruga  Vjekoslava Rimca.

Možda vas zanima 2 horoskopska znaka koja će totalno razmaziti klince i 2 koja znaju reći "ne" Rubrika Life&style Life&style

"Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme", napisala je pjevačica na Instagramu povodom objave svoje dugo priželjkivane trudnoće. Uz bližu obitelj i prijatelje, vijest o Marijinoj trudnoći posebno je razveselila njezinu vjenčanu kumu, pjevačicu Ninu Badrić koja se nedavno pohvalila kako je sudjelovala u darivanju organiziranom povodom dolaska djeteta.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0