Stars

''Osjećam se kao Shakira!'' Ella Dvornik nam je opet otkrila novu frizuru, iznenadila nas je

  • Influencerica Ella Dvornik navikla nas je na česte promjene boje kose, ali i frizura
  • No, ipak s novom frizurom je uspjela iznenaditi svoje pratitelje
  • Kako je sama napisala, osjeća se kao Shakira, ali i izgleda kao lavić

Ella Dvornik svakodnevno uveseljava svoje obožavatelje i pratitelje objavama na društvenim mrežama. Uglavnom su glavni akteri tih objava njezine kćeri, trogodišnja Balie te petomjesečna Lumi. S djevojčicama i suprugom Charlesom Pearceom, proteklih par tjedana Ella je boravila na nekoliko lokacija na jadranskoj obali, a po povratku u Zagreb odlučila se za novu frizuru. Prije mjesec dana, influencerica je stavila ekstenzije, a sada kosu ukrasila sitnim kovrčama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Objavila je nekoliko fotografija uz koje je napisala: ''Living la vida latina!! Malo sam se poLAVila za odlazak na more.  Kako vam se sviđa ova moja luda griva!? Osjećam se kao Shakira!'', a iste fotografije je podijelila i na Facebooku te je tamo uz njih pitala pratitelje ''Tko je lavić?''

Možda vas zanima Valovi i boja čokolade za ljeto: Nina Badrić se pohvalila novom frizurom Rubrika Stars Stars

Nije trebalo puno da fotografija prikupi gotovo 15 tisuća lajkova, a objavu su lajkali Franka Batelić, Marko Grubnić, Luka Nižetić i brojni drugi pratitelji. Iako se Ella i sama usporedila s latino pjevačicom, jedna pratiteljica joj je rekla da liči na španjolsku glumicu Esther Acebo, koja je u popularnoj seriji La casa de papel glumila lik Monice, to jest Stockholm. 

Influencerica je dobila brojne komplimente te su joj pisali da izgleda kao totalno druga osoba, svježe i lepršavo. Mi se moramo složiti s komentarima te pohvaliti novu frizuru koja joj odlično pristaje. 

Možda vas zanima "Macan!"... Tarik Filipović promijenio je imidž i prilično iznenadio svoje pratitelje Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0