Stars

"Macan!"... Tarik Filipović promijenio je imidž i prilično iznenadio svoje pratitelje

  • Poznati glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović uživa na odmoru u Istri sa suprugom i sinovima
  • Iako se on obično nalazi iza kamere dok slika suprugu Lejlu, s vremena na vrijeme objavi selfie
  • Njegova posljednja objava iznenadila je mnoge, a mogli smo vidjeti kako je Tarik pustio bradu

Obitelj Filipović već neko vrijeme uživa na zasluženom godišnjem odmoru u istarskim Rakovcima gdje imaju predivnu kamenu kuću. Lejla Filipović na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije, a kuća joj predstavlja savršenu kulisu. Dok se slika u modnim kombinacijama, ulogu fotografa često preuzme njezin suprug Tarik. No, ovog puta glavnu ulogu ima popularni glumac i televizijski voditelj. 

Možda vas zanima Lejla Filipović prisjetila se jedne od dražih fotografija sa suprugom. Kako su tada izgledali? Rubrika Stars Stars

Razlog tome je posljednja Tarikova objava na Instagramu, odnosno selfie na kojem se vidi njegov novi imidž. Naime, Tarik je odlučio pustiti bradu, a novi izgled iznenadio je njegove pratitelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on

Za sijedu bradu dobio je mnogo komplimenata i pohvala za izgled, a neki od komentara su bili: ''Barba'', ''Što stariji, to bolji'', Macan!, a mnogi se slažu da mu ova promjena odlično stoji. Dok se neki nadaju da će glumac bradu zadržati i nakon povratka s ljetovanja, bilo je i komentara kako bolje izgleda bez brade. Kako god bilo, slika je prikupila gotovo 3 tisuće lajkova.

Možda vas zanima 26 godina stara slika: Rene Bitorajac ima kosu, Tarik izgleda kao Hugh Grant, a tu je i Goran Višnjić... Rubrika Stars Stars

Što god pratitelji rekli, vjerujemo kako će Tarik ipak najviše cijeniti mišljenje supruge Lejle s kojim je u braku 12 godina. A upravo je na objavi prije stavio sliku supruge kako gleda u zalazak sunce uz koju je ispisao stihove Rilkeove ljubavne pjesme te je tako još jednom pokazao svoju romantičnu stranu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0