Stars

Opa, Sharon Stone ima ludo ljeto! Navodno u vezi s 38 godina mlađim glazbenikom

  • "Trenutačno uživaju u zajedničkom druženju. Super se zabavljaju", riječi su kojima su upućeni opisali vezu Sharone Stone i RMR-a
  • Glumica i glazbenik u više su navrata viđeni zajedno u javnosti, no svoju navodnu vezu nisu željeli službeno komentirati
  • O njoj pak ne prestaju brujati društvene mreže, a mnogi komentatori ne skrivaju čuđenje zbog ovog "specifičnog prijateljstva"

Sharon Stone ponovno ljubi! I to 38 godina mlađeg muškarca. Ako je vjerovati američkim medijima, 63-godišnja glumica uživa u druženju s 25-godišnjim glazbenikom RMR-om. Par je u nekoliko navrata viđen u obilasku klubova u Los Angelesu te se pokazalo da je Sharon i u sedmom desetljeću života prva partijanerica.

Glazbenik RMR poznat je po tome što u javnosti učestalo nosi vunenu masku kako bi zaštitio svoj identitet, a u istoj je fotografirana i slavna glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Page Six (@pagesix)

Možda vas zanima Sharon Stone se i u 60-ima može pohvaliti tijelom u badiću: "Ljudi još uvijek žele vidjeti moje s*se!" Rubrika Stars Stars

"Trenutačno uživaju u zajedničkom druženju. Super se zabavljaju", otkrio je izvor blizak glazbeniku za Insider. Glumica je odbila komentirati ovo "specifično prijateljstvo", no o njemu ne prestaju brujati društvene mreže. Njihove zajedničke fotografije izazvale su velik interes komentatora, a mnogi od njih nisu mogli sakriti čuđenje zbog ovog neočekivanog "prijateljstva".

Sharon Stone je otvorila vrata svoje vile na Beverly Hillsu, pogledaj što je oličenje pravog luksuza

Možda vas zanima Tko je Nicolas Lefebvre, 18 godina mlađi dečko Monice Bellucci? Rubrika Stars Stars

"Ovo je tako čudno", "Madonna 2.0", "Uznemirujuće, moramo sam dva puta pročitati vijest", "Ma što to oni imaju zajedničko?", "Ovo radi samo kako bi privukla pozornost", samo su neki od komentara autora koji nisu blagonaklono dočekali ovu vijest. S druge strane, glumica je od dijela svojih obožavatelja dobila i potporu da "radi što joj srce želi" te da uživa u životu po svojim pravilima.

Naravno, u komentarima se povuklo i pitanje razlike u godinama. Dok je kritičari smatraju prevelikom, zagovornici se pitaju bi li do ove rasprave uopće došlo da je situacija obrnuta te da je glazbenik onaj stariji u vezi.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    kad starci prolupaju