Stars

Opa! Hana Rodić otkrila što misli o novom Gospodinu Savršenom, ali i o djevojkama iz showa

  • Hana Rodić, odabranica prvog Gospodina Savršenog jučer je odgovarala na pitanja o novoj sezoni showa koji ju je proslavio 
  • Misli da su djevojke ove sezone toliko dominantne da su zasjenile Miju
  • Otkrila je i koja je natjecateljica za nju najveća zvijezda

Hana Rodić pobjednica prve sezone Gospodina  Savršenog na svom Instagram profilu jučer je odgovorila na brojna pitanja fanova među kojima i na ona vezana za novu sezonu i novog Gospodina Savršenog. Na brojna pitanja što misli o Miji Matiću odgovorila je kako ona ima svog Gospodina Savršenog i ne želi komentirati drugog, no ipak je naglasila da misli da je glavni akter showa pao u sjenu djevojaka. Crnokosa Hana prokomentirala je da su djevojke veoma dominantne i da "grizu",  znaju što žele i toga se i drže.

Misli li da se djevojke u ovoj sezoni puno više svađaju nego u prošloj odgovorila je: "Definitivno! Razumijem da je izolacija teška, ali žao mi je što nisu poslušale moj savjet i svojih pet minuta pred kamerom usmjerile malo bolje".
Najčešće pitanje jučer upućeno Hani bilo je hoće li gostovati u drugoj sezoni Gospodina Savršenog, no ona je samo poručila da nastave gledati pa će saznati. 

Možda vas zanima Gospodin Savršeni podijelio je fotke iz djetinjstva - pogledaj kakav je šarmer bio i kao dječačić Rubrika Stars Stars

No, nije se libila spomenuti Nikolinin i Mijin prvi poljubac te je otkrila kako je odmah znala da Mijo neće gubiti vrijeme nego će odmah 'cmakati' svaku od njih. Ipak, Hana se, kaže, iznenadila se da je to bilo s Nikolinom i očekivala je da će to biti neka druga cura, 'kao što je prekrasna Emily'. 

Možda vas zanima Dobra vijest za obožavateljice tjestenine: ne deblja ako slijediš ovo jednostavno pravilo! Rubrika Life&style Life&style

"Mislim da je Nikolina zaljubljena u njega i da se ta priča kreće odvijati", rekla je Hana te napomenula kako je Goran puno dulje čekao na prvi poljubac u odnosu na Miju. Smatra da Mijo sam mora donijeti odluku što on, a ne što okolina želi, a vatrena crnka ne može sakriti da je Maja za nju prava zvijezda.

Neodoljiva Hana ostala je šokirana kada je vidjela da su djevojke čak dva puta u tjednu odbile ružu jer toga u prethodnoj sezoni nije bilo. Prvo je to učinila Monika iz razloga što ona ne voli dijeliti nešto što smatra svojim. "Mislim da je Monika išla s ciljem da nikog ne povrijedi i jednostavno diplomatski dala odgovor na to pitanje", prokomentirala je Rodić situaciju s odbijanjem ruže.

Možda vas zanima Boris Rogoznica otkrio kakav je zaista Gospodin Savršeni, kojeg dobro poznaje: "Zapamtite što sam vam rekao!" Rubrika Stars Stars

Nedugo zatim iz showa je izašla Samra te Hana smatra da je to učinila iz razloga što je Moniku smatrala svojom najboljom prijateljicom pa "nije mogla bez nje". "Natjecateljica Samra izrazito je pametna djevojka, a situacija u kući sve više je odmicala kontroli pa se vjerojatno nije mogla nositi s tom situacijom", nadodala je Hana.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0