Stars

Odsad možeš unajmiti kultni stan Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada', a možeš isprobati i njezine cipele!

  • Airbnb je novim potezom svojim gostima omogućio život iz snova, barem nakratko - odsad je moguće unajmiti rekreirani stan Carrie Bradshaw
  • Prijave kreću uskoro, a (zasad) su ograničene na samo dva noćenja
  • Stan je ispunjen svim detaljima iz popularnog televizijskog doma, a nudi i mnoštvo dodatnih iznenađenja - možeš doslovno uskočiti u Carriene cipele!

Od sada je moguće uskočiti u cipele Carrie Bradshaw i iskusiti kako je to biti u njezinom filmskom životu! Upravo to omogućila nam je popularna stranica za unajmljivanje smještaja. Naime, Airbnb uskoro kreće s iznajmljivanjem jednoga od napoznatijih filmskih stanova New Yorka.

U ovoj zanimljivoj ponudi nalaze se i dodatne mogućnosti jer će ormar biti ispunjen nekima od najznačajnijih outfita modne ikone i omiljene protagonistice! Jedan od njih bit će popularna suknjica dizajnerice Patricije Field koju glumica nosi u najavi serije. I obavezno - na policama će se smjestiti i hrpa cipela, ali i torbica. Bez toga nikako!

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Osim toga, sama Sarah Jessica Parker, ili točnije, njezina virtualna verzija, goste će dočekivati tijekom prijavljivanja.

Prilikom dolaska dočekat će ih i nekoliko njezinih omiljenih Cosmopolitan koktela.

Carrie ponovo u kultnim Manolicama Možda vas zanima Carrie ponovo u kultnim cipelama koje je proslavila, pogledaj kako ih nosi u novim epizodama Seks i grada Rubrika Moda Moda

Tako će gosti moći sjesti za Carrien radni stol, ispijati piće i ispisivati stranice o svome novome životu. Barem nakratko!

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

I couldn't help but wonder, kako bi to bilo živjeti na ovakvoj lokaciji?

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

I to nije sve, za potpuno iskustvo i dane iz snova pobrinut će se stilisti i fotografi koji će biti dostupni za privatno snimanje, baš po uzoru na najglamuroznije scene Carrienog života. 

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Rekreirani stan ispunjen istovrsnim detaljima iz popularne serije vjerojatno je već sada na listi želja mnogih obožavateljica.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

Međutim, zasad postoji mala prepreka jer unajmljivanje je moguće samo za - državljane SAD-a.

Možda vas zanima Je li prestara da glumi Carrie? Na društvenim mrežama se vodi žustra rasprava oko izgleda Sarah Jessice Parker Rubrika Stars Stars

Osim toga zasad je riječ samo o dvije ponude za po jedno noćenje i to za 12. i 13. studeni. Cijena noćenja je izuzetno pristupačna i iznosi 23 dolara - simbolično jer točno prije 23 godine emitirana je prva epizoda Seksa i grada. Ipak, mi se nadamo da će se iznajmljivanje nastaviti i da će se proširiti i na goste koji nisu prebivalištem vezani uz SAD.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

U konačnici, Velika Jabuka skriva i druge lokacije snimanja omiljene serije, pa je nepresušan izvor za proživljavanje trenutaka s filmskog platna. Stoga, ako nam ova ideja i nije baš ostvariva, uvijek postoje alternative!

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0