Stars

Je li prestara da glumi Carrie? Na društvenim mrežama se vodi žustra rasprava oko izgleda Sarah Jessice Parker

  • Snimanje reboota hit serije 'Seks i grad' ne prolazi bez kritika upućenih na račun fizičkog izgled glavnih junakinja
  • Na meti kritika učestalo se nađe glumica Sarah Jessica Parker koju smatraju prestarom za ulogu Carrie Bradshaw
  • Kritika nisu pošteđeni ni kostimografi nove serije, koju je dio kritičara na društvenim mrežama već prozvao fijaskom

Fotografije sa snimanja novih nastavaka serije 'Seks i grad', odnosno preciznije rečeno reebota nazvanog 'And just like that', ne prestaju izazivati podvojene reakcije na društvenim mrežama.

Ovoga puta u centru pažnje ljubitelja ovog televizijskog megahita našle su se objave koje prikazuju Carrie Bradshaw i Charlotte York u šetnji New Yorkom. Komentari su mahom bili usmjereni na izgled glumica koje su utemeljile ove poznate likove - Sarah Jessicu Parker i Kristin Davis.

Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon snimaju nove spizode serije Seks i grad Možda vas zanima Sarah Jessica Parker i dalje pokazuje sijedu kosu, ali nisu svi fanovi previše fascinirani Rubrika Beauty Beauty

Dio kritičara smatra kako su obje dame prestare za uloge koje će rekreirati te su nove nastavke skloni nazvati totalnim promašajem. Komentari vezani uz dob u prvom su redu upućeni glavnoj glumici SJP koju u negativnom kontekstu prozivaju "bakicom".

"Ona jednostavno prestaro izgleda za 56 godina", "Prestara je za ovakvu priču, šteta...", "Izgleda kao baka, nije to", "Vidjela sam njihove Instagrame, ne mogu vjerovati da u stvarnosti izgledaju ovako staro",  samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenutih objava.

Kritičari im poručili "bakice obuci se!", no one ne odustaju od pokazivanja nagog tijela i u pedesetima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BE WOMAN (@bewoman.es)

Naravno, nije bilo dugo da se jave i oni koji u glumačkoj postavi i njihovim godinama ne vide ništa sporno. Svoje neistomišljenike su spremno prozvali da promiču ageizam, diskriminaciju osoba isključivo na temelju njihove dobi. "Kakvi su ovo komentari. Zar one ne smiju stariti?", upitala se jedna korisnica Instagrama, dok je druga dodala "Ne razumijem zašto su ovakvi komentari potrebni, starenje je normalno."

Bojiš se starenja? Ako te život veseli, sestro slatka, godine ti ne mogu ništa

Možda vas zanima Carrie i Faca ponovno zajedno! Evo kako danas izgleda jedan od najpoznatijih televizijskih parova ikad Rubrika Life&style Life&style

No, jedna je tema uspješno spojila prethodno spomenute kritičare i zagovornike. Riječ je o odjevnim kombinacijama koje komentatori na društvenim mrežama smatraju nedoličnima glavnim junakinjama. "Što se događa s outfitima od SJP?", "Razočarana sam, Carrie nikada ne bi nosila ovakve cipele!", "Kakav je ovo kroj suknje na Charlotte, uopće joj ne laska?!", samo su neki od komentara u kojima su se obožavatelji serije dotakli kostimografije.

Photo: Instagam

Komentari 0