Stars

"Odavno ljepšu haljinu nisam vidjela!" Nina Badrić oduševila kreacijom koju je odjenula za koncert u Međugorju

  • Pjevačica Nina Badrić održala je koncert u Međugorju, a isti je pohodila i njezina dobra prijateljica Leonarda Boban
  • Koncert je za glazbenicu bio veoma emotivan, a komentari na društvenim mrežama otkrivaju kako je u njemu jednako uživala i publika
  • Mnoštvo komplimenata bilo je upućeno na račun Ninine haljine, koju su obožavateljice spremno prozvale božanstvenom

Pjevačica Nina Badrić posljednjih dana boravi u Međugorju, a ondje je sinoć održala i koncert. O tome koliko je on za nju bio emotivan svjedoči opis koji je priložila uz fotografije s nastupa, a u kojem je napisala sljedeće: "Volim te volim… Hvala Međugorje."

Spomenute fotografije otkrile su kako je pjevačica nakon nastupa uživala u druženju s prijateljicama, a među njima se našla i modna kreatorica Leonarda Boban.

Možda vas zanima Leonarda Boban iz Švicarske stigla u Zagreb: što je radila i koga je posjetila? Rubrika Stars Stars

Pjevačica je prije tri dana također objavila njihovu zajedničku fotografiju, a njom je otkrila kako je Leonarda iz svog švicarskog doma pristigla u Zagreb. "Prekrasna iznutra koliko i izvana moja Leonarda", dodala je Nina.

Na sinoćnjem koncertu pjevačica je nastupila u elegantnoj haljini koja je kod njezinih pratiteljica "pobrala" niz komplimenata. Riječ je o kreaciji brenda Acler za koju je potrebno izdvojiti 3.048,00 kuna. Spomenuta haljina je dostupna ovdje.

Nina Badrić pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu, svi hvale njezin prirodan izgled na fotkama

 | Autor: Instagram Instagram Nina Badrić u društvu prijateljica i ilustrativni prikaz odabranog modela haljine

Možda vas zanima Elegantno izdanje Izabel Kovačić očaralo je i brojne poznate Hrvatice. Dijeliš li njihovo oduševljenje? Rubrika Stars Stars

"Nina haljina je božanstvena", "Odavno ljepšu haljinu nisam vidjela", "Prekrasna šminka, divna haljina, frizura. Diva prava!", samo su neki od oduševljenih komentara koji se mogli pročitati ispod spomenute objave. Doista, moramo se složiti s Nininim pratiteljicama i konstatirati kako pjevačica uistinu izgleda fantastično.

Photo: Instagram

Komentari 0