Stars

Elegantno izdanje Izabel Kovačić očaralo je i brojne poznate Hrvatice. Dijeliš li njihovo oduševljenje?

  • Kao gošća na vjenčanju, Izabel Kovačić je zasjala u dugoj crnoj haljini s dubokim prorezom i krznenim detaljima
  • Ovaj efektni modni komad dizajnirao je kreator Igor Djuga, a njegov je rad oduševio i brojne poznate Hrvatice
  • Posebnu pažnju privukao je komentar pjevačice Lane Jurčević koja je za poduzetnicu imala poseban zahtjev

Poduzetnica Izabel Kovačić objavila je na svom Instagramu fotografiju koja je u samo sat vremena prikupila više od 20.000 lajkova. Na istoj ju možemo vidjeti kako pozira u dugoj crnoj haljini koju krasi duboki prorez te koja je u gornjem dijelu ukrašena umjetnim krznom. Riječ je o efektnom komadu čiji dizajn potpisuje domaći kreator Igor Djuga, osnivač brenda 'Identity'.

Obitelj Srna Možda vas zanima Sretna obitelj! Darijo i Mirela Srna s djecom uživaju na odmoru, objavili su rijetku zajedničku fotografiju Rubrika Stars Stars

Instagram priče koje je supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića paralelno objavila otkrile su kako je spomenutu kreaciju odjenula na jedno vjenčanje. Nadalje, ista je bila povod za brojne komplimente, a svoje oduševljenje nisu krile ni brojne poznate Hrvatice. Među njima su se tako našle i Nina Badrić, Albina, Nika Turković, Tia Mamić, Lidija Lešić i Jelena Perić.

Bi li je prepoznala? Izabel Kovačić pokazala fotografiju iz djetinjstva

Bojana Gregorić Vejzović Možda vas zanima Modna fantazija! Bojana Gregorić u ležernom seksi izdanju ukrala svu pažnju na Stradunu Rubrika Stars Stars

Posebnu pažnju privukao je komentar pjevačice Lane Jurčević koja je Izabel poručila sljedeće: "Prodaj mi tu kosu ako Boga znaš, bar za ekstenzije". Ova Lanina duhovita opaska dobro je bila prihvaćena i od strane pratitelja gospođe Kovač, o čemu svjedoči i podatak da je komentar označen brojnim oznakama "sviđa mi se". No, sviđa li se tebi kreacija koju je Izabel odabrala?

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0