Stars

O djetetu s Britney Spears, oglasio se i njen zaručnik. A tko je zapravo Sam Asghari?

  • Britney Spears je na svome Instagramu prije nekoliko dana podijelila vijest da je trudna s trećim djetetom
  • Uskoro se na vijest osvrnuo i njen zaručnik, 28-godišnji Sam Asghari
  • Tko je mladi Iranac i koliko su on i Britney već u vezi?

Britney Spears je u ponedjeljak šokirala i oduševila fanove objavom o novoj trudnoći. Vijest je posebno razveselila obožavatelje zvijezde koja je tek prije nekoliko mjeseci izašla iz dugog skrbništva koje je nad njom imao njen otac te u kojemu 13 godina nije mogla donositi odluke o svome osobnom životu, pa tako ni o tome hoće li imati djecu. Trudnoća joj je bila izričito zabranjena, a kako do nje ne bi došlo, čak joj je umetnuta i spirala. 

Na sreću, ti dani su iza Britney i otkako ju je sud oslobodio konzervatorstva uživa u slobodi sa svojim zaručnikom, mlađahnim Samom Asgharijem. Asghari je i sam na svome Instagramu podijelio sretnu vijest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

"Brak i djeca prirodni su dio snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se oduvijek veselio i ne shvaćam ga olako. To je najvažniji posao koji ću ikada raditi," napisao je.

Tko je 28-godišnji Iranac koji je ukrao srce nekadašnjoj pop princezi?

Sam Asghari 28-godišnji je Iranac rođen u Teheranu kao najmlađi od četvero djece. Kao 12-godišnjak je emigrirao u Ameriku, gdje je u Los Angelesu živio s ocem. Sam se uvijek bavio sportom, a u srednjoj školi igrao je američki nogomet. Na nagovor sestre, počeo se baviti manekenstvom. Nakon što je s 21 godinom prvi put prošetao pistom u Palm Springsu, nastavio je dobivati veće angažmane, uključujući Super Bowl reklamu za Toyotu Prius i malu ulogu u glazbenom spotu Fifth Harmony "Work from Home".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Na kraju je dobio ulogu u spotu Britney Spears za pjesmu "Slumber Party". Za Men's Health se prisjetio  kako je izgledao prvi susret s pop zvijezdom, rekavši da mu je uzrokovala "leptiriće".

Sjećaš li se filma Crossroads s Britney Spears? Britney ga se prisjetila i usput spustila majci

"Ona je rekla: 'Bok, ja sam Britney', a ja sam rekao: 'Oprosti. Kako se ono zoveš?'", rekao je. "Pokušao sam biti smiješan. Mislim da to nitko nije shvatio." Današnji zaručnici su zatim razmijenili brojeve mobitela, otišli na sushi i od tada su zajedno.

Sam je i osobni trener te je rekao kako zajedno vježbaju u njenoj kućnoj teretani. “Zajedno vježbati je uvijek lijepo i pokušavamo to učiniti nekoliko puta tjedno”, rekao je. "Super je zdravo, psihički i fizički. Odvlači misli od svega ostalog."

Izuzetno cijeni vezu s Britney

Asghari je za Men's Health rekao: "Ona me motivira više od ikoga. Ludo je kako mogu učiti o skromnosti od strane osobe poput nje. Kad bih mogao biti tako skroman kad sam tako visoko u životu, to bi bila najbolja stvar. Odrastao sam s tri sestre, a moja osobnost je samo biti podrška svojoj obitelji, a ona je obitelj. Uvijek ću je podržavati. Ona je još jedan blagoslov koji mi se dogodio."

U jednoj objavi na Instagramu dao je mišljenje i o ocu svoje zaručnice, Jamieu Spearsu. "Sada je važno da ljudi shvate da nemam poštovanja prema nekome tko pokušava kontrolirati naš odnos i stalno nam postavlja prepreke na putu. Po mom mišljenju Jamie je totalni k****."

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Dodao je da neće dalje elaborirati kako bi poštovao njihovu privatnost kao para. "Neću ulaziti u detalje jer sam uvijek poštovao našu privatnost, ali u isto vrijeme nisam došao u ovu zemlju da ne bih mogao izraziti svoje mišljenje i slobodu", rekao je.

Čini se kako i Britney dijeli njegove osjećaje. U jednoj objavi na Instagramu, napisala je o njemu: "Svaki dan me inspirira da budem bolja osoba i zbog toga se osjećam kao najsretnija djevojka na svijetu!"

 

Photo: screenshot instagram

Komentari 0