Stars

Britney Spears trudna! "Raste...ako su dvoje, poludit ću!"

  • Britney Spears je na svome instagramu podijelila vijest da je trudna
  • Nekadašnja pop princeza ima već dvoje djece iz braka s Kevinom Federlineom
  • 40-godišnja Britney pomalo dvosmislenom objavom zbunila je, ali i oduševila pratitelje. Evo što je napisala

Otkako je izašla iz konzervatorstva, nekadašnja pop zvijezda Britney Spears na Instagramu često dijeli objave o svom životu sa zaručnikom, modelom Sam Asgharijem, s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Iako su njene objave ponekad pomalo zbunjujuće i fanovi se često pitaju što se događa te što je time mislila ili htjela reći, čini se kako je Britney u posljednjoj objavi na Instagramu otkrila kako je trudna. 

"Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui samo da bih ih vratila… Pomislila sam “Bože… što mi se dogodilo s trbuhom???", započela je Britney te napisala kako ju je zaručnik zezao da je "trudna od hrane". "Napravila sam test na trudnoću… i uhhhhh pa… imam bebu 👶🏼… 4 dana kasnije postala sam još malo više trudna od hrane. Raste !!! Ako su 2 unutra… Mogla bih poluditi", napisala je Britney.

Kasnije je dodala kako više neće previše izlaziti kako ju paparazzi ne bi fotkali kao što su ranije kada je bila trudna i kada joj je to posebno teško padalo jer je patila od perinatalne depresije. 

"Moram reći da je to apsolutno užasno… žene tada nisu pričale o tome… neki su smatrali opasnim ako se žena tako žali s bebom u sebi… ali sada žene pričaju o tome svaki dan… hvala Isusu da više ne moramo tu bol držati kao pravu tajnu. Ovaj put ću se baviti jogom svaki dan !!!", završila je objavu Britney te u samo pola sata prikupila 200.000 lajkova i na tisuće komentara oduševljenih pratitelja.

"Baby one more time!", "OMG čestitam!!!", "Čekaj, što???", "Ako je ovo istina, čestitke", samo su neki od oduševljenih komentara obožavatelja koji su, čini se, pomalo zbunjeni njenom objavom.

Inače, 40- godišnja Britney ima dvoje djece, 16-godišnjeg sina Sean Prestona i 15-godišnjeg Jayden Jamesa koje je dobila u braku s plesačem Kevinom Federlineom. Britney je uvijek govorila kako želi još djece, međutim za vrijeme 13-godišnjeg skrbništva bilo joj je zabranjeno imati djecu, a pjevačica je u iskazu na sudu odala kako su joj prisilno umetnuli spiralu i time sprječili svaku mogućnost trudnoće.

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0