Stars

O čemu sanja, od čega strahuje? Veliko razotkrivanje Brada Pitta za GQ

  • Poznajemo ga kao legendarnog glavnog glumca i holivudskog ljepotana neodoljivog osmijeha koji je lomio srce obožavateljicama diljem svijeta, ali i nekim od najpoznatijih i najljepših glumica na svijetu
  • No, Brad Pitt je puno više od naslovnice - mnogo toga o njemu ne znamo, no holivudski glumac nedavno se otvorio u velikom intervju za GQ čiju će naslovnicu krasiti u kolovozu
  • Od njegovih snova do strahova - evo 8 novih stvari koje smo naučili o Brad Pittu

Mnogo toga znamo o Bradu Pittu.

Glumio je u nekim od najpoznatijih filmova - Oceanovih 11, Fight Club, Inglourious Basterds - i bio je u vezama s nekim od najpoznatijih i najljepših glumica na svijetu - Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston i Angelinom Jolie.

No, postoji i mnogo toga što ne znamo o talentiranom holivudskom srcolomcu.

Ovog tjedna, GQ je objavio novi profil o 58-godišnjaku za naslovnicu u kolovozu - to je podugački i iskren razgovor između glumca i spisateljice Ottesse Moshfegh, u kojem razgovaraju o svemu - od onoga što radi ujutro do ozbiljnijih tema kao što je i kako mu je stvarno nakon razvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Evo osam stvari koje smo naučili iz profila.

Brad Pitt zapisuje svoje snove

Autorica profila Ottessa Moshfegh otvara prilog iz lipnja 2022. s "Brad Pitt se pokušava sjetiti svojih snova". Da, Moshfegh piše kako 58-godišnji glumac drži olovku i papir pored svog kreveta, kako bi ujutro mogao zabilježiti sve čega se može sjetiti. "Utvrdio sam da je to stvarno od pomoći", rekao je Pitt u intervjuu. "Zanima me što se tu unutra događa kad nisam na čelu."

Možda vas zanima Nekad su to bili mladi Brad Pitt i Leo DiCaprio, a kako danas izgleda "savršeno zgodan muškarac"? Rubrika Life&style Life&style

Za vrijeme pandemije prestao je pušiti

Umjesto da peče kruh tijekom pandemije (ok, možda je i to učinio), Brad Pitt je prestao pušiti. U razgovoru s Moshfeghom, glumac je objasnio kako smanjenje dnevnog unosa cigareta ne bi bilo dovoljno, te da je morao potpuno napustiti tu naviku.

“Nemam tu sposobnost da zapalim samo jednu ili dvije dnevno”, rekao je. "To nije u mojoj naravi. Ili sve ili ništa."

Također je trijezan

Pušenje nije jedini porok koji je prevladao. Nakon što je Angelina Jolie 2016. podnijela zahtjev za razvod, Pitt za kojeg se govorilo kako je često alkoholiziran, prestao je piti i godinu i pol pohađao sastanke anonimnih alkoholičara.

“Ovdje sam imao jako kul mušku grupu koja je bila stvarno privatna i selektivna, tako da je bilo sigurno,” rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Uskoro bi se mogao umiroviti

Ono što nas je najviše iznenadilo (i rastužilo) je Pittova sugestija da je možda vrijeme da objesi čizme i povuče se iz glume. Talentirani 58-godišnjak je rekao Moshfegh: "Smatram da sam na izlazu. Ovo posljednji semestar ili trimestar." "Što će biti ovaj odjeljak? I kako ga želim dizajnirati?"  dodao je.

Posljednjih godina Pitt je više vremena provodio iza kamere nego ispred nje –  više se bavio vlastitom produkcijskom tvrtkom Plan B Entertainment. Nedavno je producirao filmove uključujući dramu Minari nominiranu za Oscara 2020. i nadolazeću komediju u 2022., Otac nevjeste.

Posjeduje tri kuće... samo u Kaliforniji

Mnoge zvijezde A-liste Hollywooda posjeduju više domova - možda imaju jednu vilu u LA-u, drugu u New Yorku i nešto u inozemstvu (recimo na jezeru Como, kao George Clooney).

Ali što je s Bradom Pittom? Pa, ima tri nekretnine... sve u istoj saveznoj državi - Kaliforniji. Brad Pitt ima kuću na plaži u blizini obalnog grada Santa Barbare (koju je kupio ubrzo nakon što se oženio s Jennifer Aniston), modernu kuću na Hollywood Hillsu u Los Angelesu i vilu (ili "Craftsman home" kako ju zove u članku)... također na Hollywood Hillsu.

"Ovo je bilo prvo mjesto koje sam kupio kada sam zaradio nešto novca 1994. Bilo je stvarno dotrajalo i oronulo", rekao je Pitt o svojoj kući Craftsman.  "Živio sam ovdje nekoliko godina, a onda sam skakao posvuda, samo bih pustio prijatelje da ju koriste, a onda sam joj se vratio. Dosta sam se skrivao ovdje," rekao je u intervjuu poznati glumac o kući koja je daleko od 'skromne kuće' kakvom ju on predstavlja - imanje od 19.000 metara četvornih uključuje vanjski bazen, tenisko igralište i skate park.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Kako Brad Pitt provodi svoje slobodno vrijeme

Jesi li se ikada zapitala što slavne osobe rade u slobodno vrijeme? Mi također. Pa, kako sam kaže, Brad Pitt uživa u sviranju gitare (hobiju koji se bavio tijekom pandemije) i vožnji uz kalifornijsku obalu.

"Vozim i osjećam se kao da skidam plašt ili nešto slično", rekao je. "[Ali] čim se okreneš pokraj Santa Barbare, osjećam da dolazi", rekao je o težini Hollywooda. "Ramena se počnu dizati malo više, i ja to osjećam. Nisam još sasvim siguran što je to i kako se nositi s tim. Osim da izađem i puno putujem."

Ovaj 58-godišnjak je vješt s rukama - odnedavno uči izrađivati predmete. "To je porculan", rekao je novinarki dok joj je pokazivao neke svijećnjake koje je sam napravio.

Misli da bi mogao patiti od prosopagnozije

Brad Pitt se brine da ljudi imaju pogrešan dojam o njemu u društvenim okruženjima - da je 'nepristupačan, zaokupljen sobom' - jer se često bori s tim da se prisjeti novih ljudi. No, ako ćemo mu vjerovati, glumac kaže kako ih se želi sjećati i sram ga je što ne može. Pitt misli da je to zato što pati od nedijagnosticirane bolesti: prosopagnozije, nemogućnosti prepoznavanja lica ljudi.

“Nitko mi ne vjeruje!” rekao je Moshfegh. Hmm...ne znamo ni mi vjerujemo li mu ili ne, ali znamo da nam je dao dobru ideju!

U 2022., Brad Pitt prihvaća život

Pred kraj intervjua, Pitt je bio iskren s Moshfegh - raspravljajući o svom pristupu životu, svojim osjećajima i onome što želi raditi drugačije u budućnosti. "U životu sam se uvijek osjećao vrlo sam, sam dok sam odrastao kao dijete, sam čak i ovdje, a zapravo sam tek nedavno imao veći zagrljaj svojih prijatelja i obitelji", rekao je glumac.

"Uvijek sam se kretao sa strujama, lebdio na neki način i prelazio na sljedeću", rekao je prije nego što je objasnio zašto misli da je tako. “Mislim da sam proveo godine s depresijom niskog stupnja, i tek kada sam se pomirio s tim, pokušavajući prigrliti sve strane sebe – ljepotu i ružno – uspio sam uhvatiti te trenutke radosti. "

Photo: GQ

Komentari 0