Stars

Novi James Bond: Najveći misterij iz svijeta filma uskoro će biti razriješen, evo tko je nadomak uloge

  • Svijet bi uskoro trebao doznati tko će nakon Daniela Craiga postati novi James Bond
  • Iako su se brojni obožavatelji legendarnog agenta ponadali da bi to mogli biti Idris Elba ili Taron Egerton, oba glumca su upravo priznala da - oni nisu ti
  • Zanimljiv je pogled na kladionice gdje je još uvijek izlistano par stotina kako muških, tako i ženskih kandidata, ali samo među dva imena se vodi tijesna utrka

Otkako je svijet saznao da je Daniel Craig otišao u mirovinu, barem što se uloge legendarnog agenta 007 tiče, kad god vidimo neke novosti vezane uz njegovog nasljednika, pred očima nam se pojavi onaj poznati meme inspiriran Spidermenom. Naime, među obožavateljima definitivno ne nedostaje špekulacija i glasina o tome tko će preuzeti ulogu, no svi oni koji slove za najvjerojatnije kandidate neprestano tvrde da to neće biti oni. 

Egerton je otkrio jedan bitan detalj

Taron Egerton jedno je od imena koja se povezuje s ulogom Jamesa Bonda, a ovome glumcu špijunski filmovi nisu strani budući je već glumio u filmskom hitu iz 2014. 'Kingsman: Tajna služba' te njegovom nastavku 'Kingsman: Zlatni krug' iz 2017. Povodom izlaska svog najnovijeg filma 'Tetris' koji će svjetsku premijeru imati na SXSW Film Festivalu 15. ožujka, Taron koji je pažnju javnosti privukao briljantnom ulogom Sir Eltona Johna u filmu 'Rocketman' te nevjerojatnom istinitom pričom u filmu 'Eddie zvan Orao', u intervjuu za  'Total Film' priznao je da bi rado bio sljedeći James Bond, ali da vjeruje da je ta uloga već popunjena. 

"Da, mislim da su već uhvatili nekoga, a to nisam ja”, komentirao je, dodavši da se nikada nije susreo s Barbarom Broccoli i njezinim bratom Michaelom G. Wilsonom iliti dvojcem koji kontrolira franšizu o Jamesu Bondu.

 | Autor: Instagram @gavinbondphotography Instagram @gavinbondphotography

Idris Elba tvrdi da on neće biti novi 007

Priču sličnu Taronovoj imao je i po mnogima jedan od onih koje bi obožavatelji najradije gledali u ulozi Jamesa Bonda, 50-godišnji Idris Elba koji je za 'The Guardian' komentirao da nije istina da je upravo on novi Bond. “Volim franšizu o Bondu, vrlo sam blizak s producentima, ali svi smo se smijali tim glasinama jer su one jednostavno samo to - glasine", poručio je. "Ne mogu govoriti u ime producenata, ali iz moje perspektive, u tome nikada nije bilo nikakve istine. To je kompliment i čast mi je - ali nije istina", zaključio je.

Možda vas zanima Povodom 60 godina od prvog filma Jamesa Bonda konačno proglašavamo najzgodnijeg tajnog agenta 007 Rubrika Life&style Life&style

Zanimljivo je da je Idris kao potencijalni novi Bond spomenut i prije no što je Daniel Craig snimio 'Za smrt nema vremena', točnije 2014. godine kada je procurio e-mail izvršne direktorice Sony Picturesa Amy Pascal, a u kojem je ona napisala da smatra da bi 'Idris trebao biti sljedeći Bond'.

 | Autor: Instagram @idriselba Instagram @idriselba

Bliži se dan kad će se otkriti novi James Bond

Barbara Broccoli, jedna od vodećih producentica franšize, tada je komentirala da osobno poznaje Idrisa i da su prijatelji te da je on  veličanstven glumac, ali i da je, unatoč tome što se o njemu razgovaralo u kontekstu novog Bonda, uvijek teško voditi takve razgovore dok je mjesto još uvijek zauzeto.

Možda vas zanima Traži se nasljednik Daniela Craiga: Tom Holland je preuzeo ulogu favorita za novog Jamesa Bonda Rubrika Life&style Life&style

Prošlog je lipnja dodala i da se nitko ne natječe za glavnu ulogu te da još uvijek nema scenarija i ne može ga se ni smisliti dok se ne donese odluka kako će se pristupiti sljedećem filmu. "Ponovno otkrivamo tko je on i za to treba vremena", zaključila je. 

Ipak, otad je prošlo dovoljno vremena, a u međuvremenue se nagađalo da će se ime novog Bonda znati početkom godine pa potom u ožujku ili travnju. Prema svemu sudeći, bliži se trenutak kad ćemo saznati tko će biti novi James Bond. Kako je već priznao Egerton, već se gotovo sve zna - samo se čeka trenutak kad će se informacija objaviti u javnosti.

 | Autor: Instagram @aarontaylorjohnson, Instagram @henrycavill Instagram @aarontaylorjohnson, Instagram @henrycavill

Tko je najbliže ulozi tajnog agenta 007? Prema pisanjima brojnih medija situacija se dosta mijenjala proteklih mjeseci a na kraju su se iskristalizirala dva imena - Henry Cavill i Aaron Taylor-Johnson. Jedan od njih gotovo sigurno će biti novi James Bond.

Kladionice su uvijek najbolje informirane

Pogled na kladionice sugerira upravo taj scenarij, prema koeficijentima vodi se tijesna borba između Cavilla i Taylora-Johnsona, a kao ostale relativno izgledne mogućnosti navedeni su i Regé-Jean Page i James Norton, no koeficijenti na njihov izbor su nešto veći. 

Kako stvari stoje, Taylor-Johnson i Cavill su dosta ispred drugih u ciljnoj ravnini, a znakovita bi mogla biti situacija u kojoj je u čudnim okolnostima Cavill ostao bez dvije velike uloge - 'Witchera' i Supermana, što je prema mnogima znak da će baš on biti idući tajni agent 007. Ženski dio publike, uključujući nas u redakciji miss7, nema ništa protiv...

 

Photo: Pixsell/PA

Komentari 0