Life&style

Miles Teller briljirao je u Top Gunu uz Toma Cruisea, a sad želi biti novi James Bond

  • Zvijezda nahvaljenog nastavka Top Guna potvrdio je interes za ulogu slavnog tajnog agenta
  • Priča se zakotrljala nakon što je Tellerova baka objavila Tweet u kojem ga 'nominira' za novog Jamesa Bonda
  • Tellera se mogi sjećaju još iz Oscarima nagrađenog Whiplasha iz 2014., u kojem je glumio nadarenog bubnjara

Glumačka karijera Milesa Tellera u strelovitom je usponu. Ovu godinu mu je obilježila uloga Bradleya "Roostera" Bradshawa u "Top Gun: Mavericku", a trenutno je u fokusu i zbog uloge u novom Netlixovom SF trileru "Spiderhead".

Neki ga se sjećaju i po sjajno odrađenoj ulozi bubnjara Andrewa Newmana u Whiplashu, filmu koji je pobrao tri Oscara, te ulozi Petera Hayesa u distopijskoj trilogiji Različita.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ipak, čini se da Teller tu ne misli stati, a njegova baka nedavno je otkrila kako je njezin unuk idealan kandidat za - sljedećeg Jamesa Bonda. "Trenutačno su u potrazi za nasljednikom Daniela Craiga kao tajnog agenta 007. Mislim da moj unuk, Miles Teller, ima sve što oni traže - talent, izgled, snagu, svjetsku privlačnosti i, oh, tako je cool. On može biti taj tip! Ne bi li to bilo sjajno?" napisala je baka Leona Flowers na Twitteru.

Dva tjedna nakon tog tweeta Teller je u razgovoru za Entertainment tonight potvrdio da ne bi imao ništa protiv uloge Jamesa Bonda. 

"Da, to bi bilo sjajno. Glumci smo, zašto ne bismo začinili malo stvari?"

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ipak, neki su se već pitali kako bi se Amerikanac Teller uklopio u ulogu britanskog tajnog agenta. Što je s naglaskom?

"Završio je glumu, a to uključuje i usvajanje drugih naglasaka. Super bi se snašao. Mislim da bi ga naši engleski prijatelji sjajno prihvatili kao agenta 007. Svi su ga obožavali kad je bio na premijeri Top Guna u Londonu, čak je šarmirao Williama i Kate."

A u kojoj je fazi trenutačno potraga za sljedećim Jamesom Bondom objasnila je jedna od producentica franšize Barbara Broccoli:

"Još nitko nije u fokusu. Trenutačno razmišljamo kamo idemo s likom Jamesa Bonda i kako će izgledati sljedeći film. Radimo na reinventiranju Bonda kao lika i to zahtijeva vremena. Rekla bih da je snimanje udaljeno najmanje dvije godine."

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0