Stars

Nova sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na male ekrane vraća omiljene bivše natjecatelje

  • Na program Nove TV u nedjelju 25. travnja vraća se popularni zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'
  • Sedma sezona zamišljena je i kao 'All star' sezona pa nas očekuje povratak nekih dobro poznatih lica
  • Voditeljsku palicu ponovno preuzima Maja Šuput, a od bivših natjecateljica tu je i članica žirija Nives Celzijus

Popularni televizijski show 'Tvoje lice zvuči poznato' već 25. travnja se vraća na program Nove TV. A na male ekrane se vraćaju i dobro nam poznata lice. Riječ je o osam bivših kandidata, a među njima su se našli i pobjednici prethodnih sezona.

Tako ćemo ponovno moći uživati u transformacijama Marija Petrekovića, Saše Lozara, Damira Kedže i Maje Bajamić, a pridružit će im se Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth te Katarina Baban.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Natjecatelji sedme sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Možda vas zanima Od vikenda kreću nove epizode serije 'Lud, zbunjen, normalan' - to je posljednje što je snimio Mustafa Nadarević Rubrika Life&style Life&style

Pobjednicu četvrte sezone, pjevačicu Nives Celzijus ponovno ćemo imati priliku vidjeti u ulozi jedne od članica žirija. Društvo na užarenim sudačkim stolicama ponovno će joj praviti kolegica Indira Levak te glumci Igor Mešin i Goran Navojec.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon Žiri showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Još jednu bivšu kandidatkinju ovog showa ćemo imati priliku vidjeti u drugoj ulozi. Riječ je naravno o pjevačici Maji Šuput koja uz Franu Ridjana ponovno preuzima voditeljsku palicu.

Najavne fotografije otkrivaju kako je pjevačica u vrijeme snimanja emisije bila u visokom stupnju trudnoće. "Transformacije poznatih kandidata i mene koja rastem u svakoj sekundi bit će najblaže rečeno interesantne za gledanje", riječi su kojima je Maja još u siječnju na društvenim mrežama najavila novu sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Maja objavila preslatku fotku Blooma s tatom, a povela se i rasprava na koga više sliči dječačić Rubrika Stars Stars

Dramski trener koji će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima da izbruse svoje glumačke, imitatorske i koreografske elemente nastupa je Igor Barberić, a tu su i vokalne trenerice showa Ivana Husar i Martina Tomčić koje će uvježbati njihove glasnice do savršenstva.

Sedma sezona showa zamišljena je kao 'All stars' verzija, a od pobjednika iz prethodnih ciklusa nećemo imati priliku vidjeti samo Fabijana Pavla Medvešeka koji je tu titulu stekao u dosad posljednjoj šestoj sezoni. Čijim se transformacijama najviše veseliš?

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0