Life&style

Od vikenda kreću nove epizode serije 'Lud, zbunjen, normalan' - to je posljednje što je snimio Mustafa Nadarević

  • Vraća se "Lud, zbunjen, normalan", gledat ćemo posljednje što je snimio Mustafa Nadarević
  • Nove epizode popularne serije će se prikazivati vikendom u večernjem terminu na Novoj TV
  • Serija je u novim epizodama vratila neke stare likove koji su još ranije dali pečat hit seriji

Vraća se serija koja je svojim humorom osvojila srca svih generacija. Od subote 10. travnja na malim ekranima počinju se emitirati novi nastavci omiljene serije.

Gledat ćemo posljednje epizode koje je legendarni Mustafa Nadarević snimio kao Izet Fazlinović, a serija je u novim epizodama vratila neke stare likove koji su dali pečat hit seriji. Osim Šefike, gledatelji će od ovoga vikenda moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni  - Čombe, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri.

 | Autor: Pr/SOS Dječje selo Pr/SOS Dječje selo Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena riječ sada puno više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratiti ćemo glumicu Jasnu Žalicu. U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića.

Možda vas zanima Zvijezda sapunice ‘Ambasadorova kći' lagala o bolesti? Njezin odlazak iz serije imat će velike posljedice Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Pr/SOS Dječje selo Pr/SOS Dječje selo Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.

Jesu li ti još zgodni? Evo kako danas izgledaju najpoznatiji zavodnici iz meksičkih sapunica

Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera. Osim poznatih nam likova Šefike i Čombeta, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri.

Možda vas zanima Koliko poznatih domaćih glumica i glumaca možeš prepoznati na ovoj fotografiji staroj 20 godina? Rubrika Stars Stars

 | Autor: Pr/SOS Dječje selo Pr/SOS Dječje selo Najnovije epizode iz 11. sezone serije će se prikazivati subotom i nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV, a tijekom vikenda, u nešto ranijim terminima, prikazivat će se i reprize prethodnih sezona.  

Scenarit Feđa Isović potvrdio je kako se nakon smrti Mustafe Nadarevića serija više neće snimati. 

 | Autor: Pixsell/DuskoMarusic Pixsell/DuskoMarusic

Podsjetimo, Mustaa Nadarević preminuo je u studenome prošle godine od posljedica karcinoma pluća. Imao je 76 godina. Nakon njegove smrti scenarist Feđa Isović odmah je otklonio svaku dvojbu:

"Službeno je, poslije smrti Mustafe Nadarevića, neće se snimati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan" - potvrdio je tada Feđa ono što je većina fanova pretpostavljala.

Isović je još ranije rekao da bez Nadarevića ta serija ne bi imala smisla, pa je ova odluka o prekidu snimanja definitivna. Ne propustite pogledati kakve zgode i nezgode u novim epizodama najpopularnije humoristične serije čekaju ovu netipičnu obitelj!

Photo: Pr/SOS Dječje selo

Komentari 0